Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Serhat Akın'a çok sert cevap: "Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın..."
        1

        Şarkıcı Hadise, eski futbolcu Serhat Akın'ın "Hadise eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı" sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

        2

        Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından biri olan Serhat Akın, Twitch platformunda yaptığı canlı yayında Hadise hakkında yorumlarda bulunmuştu.

        3

        Akın, "Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi..." demişti.

        4

        HADİSE'DEN ÇOK SERT YANIT!

        Hadise, kendisi hakkında açıklamalar yapan Serhat Akın'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın" notunu paylaşan şarkıcı, şu açıklamalarda bulundu:

        5

        ''Cevap vermem normalde ama tekrarlıyorum; kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde, kadınların, kızların susmadan seslerini yükseltmeleri gerekirken ben de susamam ve sesimi duyurmalıyım!

        6

        Ben bu konuda ne kadar sesimi yükseltsem o kadar da bu "kadına şiddet" benim üzerimden yapılmaya devam ediliyor. Sesimi yükseltiyorum diye mi? Kadınlara korkmayın konuşun diyorum diye mi?