Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hailey Bieber: Hayatımın en güzel yazını geçirmek üzereyim - Magazin haberleri
        1

        2018'den bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber, tatile çıktı. Güneşin tadını çıkaran Bieber, sıcaktan bunalınca kendini serin sulara bıraktı.

        2

        Hailey Bieber, ardından bordo renkli bikinisinin üzerine giydiği beyaz tişörtle objektif karşısına geçti.

        3

        Geçtiğimiz haftalarda, "Çocuğumun olmasını çok istiyorum ama korkuyorum" açıklamasında bulunan Hailey Bieber, karın kaslarını da sergiledi.

        4

        "HAYATIMIN EN İYİ YAZINI GEÇİRMEK ÜZEREYİM"

        Sörf yapmayı da ihmal etmeyen ünlü model, "Tek bildiğim şey; hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim..." ifadelerini kullandı.

        5

        "HAYAL BİLE EDEMİYORUM"

        Öte yandan daha önce ailesinin geleceği hakkında konuşan Hailey Bieber, çocuk isteyip, istemedikleri sorusunu da cevaplamıştı. "Gerçekten bu konuda her zaman ağlıyorum" diyen Hailey Bieber, "Çocuğum olmasını çok istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi yeterli. Bir çocuk hakkında konuşan insanlarla yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal bile edemiyorum" ifadelerini kullanarak, endişelerini dile getirmişti.

        6

        Buna rağmen çocuk fikrine uzak olmadığını vurgulayan ünlü model, "Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz, sevildiklerini ve güvende hissettikleri sürece" demişti.

        7

        "KARNIMDAKİ BEBEK DEĞİL" DEMİŞTİ

        Ayrıca geçtiğimiz aylarda 26 yaşındaki Hailey Bieber'ın hamile olduğu iddia edilmişti.

        Ayna karşısında çekilen bu fotoğrafını yayınlayan ünlü Bieber, yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu açıklamış ve "Karnımdaki bir bebek değil" demişti. Bieber, durumunu, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" sözleriyle ifade etmişti.

        Fotoğraflar: AP, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ