Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Diyanet Gençlik Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.
        Yüksekova İlçe Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programda Kaymakam Akın, eğitimlerine devam eden ve merkezi aktif kullanan öğrencilerle aynı sofrayı paylaştı. Samimi bir atmosferde geçen iftarın ardından öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Akın, gençlerin eğitim hayatlarına dair hedef ve planlarını dinledi.
        Akın, devletin her zaman gençlerin yanında olduğunu vurgulayarak, eğitim süreçlerinde desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.
        İlçe Müftüsü Nihat Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Akın'a teşekkür etti. Şahin, Diyanet Gençlik Merkezi bünyesinde gençlere yönelik yürütülen eğitim ve rehberlik faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler