Hakkari Üniversitesi Rektörü Gençcelep, basın mensuplarıyla buluştu
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Gençcelep, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Gençcelep, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Üniversitede düzenlenen programda konuşan Gençcelep, gazetecilerin, şehirlerin gelişim sürecinde önemli bir sorumluluk taşıdığını söyledi.
Doğru, yapıcı ve sorumlu haberciliğin kentin algısını güçlendireceğini belirten Gençcelep, kentin henüz gelişiminin başında olduğuna vurgu yaptı.
Hakkari'nin uzun yıllar boyunca zorluklar ve sıkıntılarla anıldığını ifade eden Gençcelep, son dönemde ise şehirde huzur ve istikrar ortamının güçlenmeye başladığını kaydetti.
Programa, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hayati Çavuş, Prof. Dr. Cemal Ulutaş ve Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Saim Gündoğan katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.