Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl, Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan ve 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye olan Halil Sezai, zor günleri geride bıraktı.

        2

        EVLENİYORLAR

        Mahkemeden çıkan karar sonrasında, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu Melike Beşli ile birlikteliğini ilan eden şarkıcı, sevgilisi ile evlilik yoluna girdi.

        Sezai'den evlenme teklifi alan Beşli, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

        3

        "EVET' DEDİM"

        El ele tutuştukları bu kareyi sosyal medya hesabından yayınlayan Melike Beşli, gönderisine, "Evet' dedim... Sürprizime ortak olan herkese teşekkürler" notunu düştü.

        İkilinin, bu yıl nikah masasına oturması bekleniyor.

        4

        "GERİ KALAN HER ŞEY BOŞ"

        41 yaşındaki Sezai, sevgilisine olan aşkını, "Kalbim, atıyorsa, varsa bir anlamı nefes almamın; sen varsın diye. Yoksa geri kalan her şey boş" ifadeleriyle haykırmıştı.

        5

        İHANET Mİ?

        Halil Sezai, Eylül 2015'te sürpriz bir şekilde evlendiği Zehra Kaya'dan 15 gün sonra boşanmıştı. Ayrılığın nedeni olarak ise ihanet iddiaları ortaya atılmıştı.

        Sezai, nikahtan iki hafta sonra çıkan “Boşanıyorlar” haberleri üzerine, "Bir şekilde evlendim. Karımı çok seviyorum. Evet, gizli gizli evlenip, gizli gizli boşanmaya çalıştık ama başaramadık. Zaten o sorunlar ortadan kalktı, şu an gayet iyiyiz. Onunla evlendiğim için çok mutluyum, onu seviyorum. Boşanmayacağım" demişti.

        6

        "BOŞANMAK İSTİYORUZ"

        Zehra Kaya da, şunları söylemişti:

        16 aylık birlikteliğimiz vardı ve evlilik hep konuştuğumuz bir şeydi. Arkadaşlığımız sürecinde bazı problemler yaşadık, dönem dönem ayrıldığımız da oldu. Evlenince ilişkimizin düzeleceğini düşünmüştük ama istediğimiz gibi gitmedi. Fiilen evlilik birliğini tesis edemedik, her ikimiz de boşanmak istiyoruz. Evliliğin bu şekilde süreceğine inanmıyorum.

        7

        İkili, boşanmadan günler önce de Bodrum'a böyle görüntülenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ