Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Halsey oğlu Ender Ridley'in dadısıyla mahkemelik oldu - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Türk senarist Alev Aydın'dan 14 Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Sosyal medya hesabından bebeğiyle çekilen eğlenceli anlarını yayınlayan ünlü yıldız, bu kez oğlunun bakıcısıyla karşı karşıya geldi.

        2

        ABD'li şarkıcı, bebeğinin dadısını işten çıkardığı için bakıcıyla davalık olmuştu. Daha sonra Halsey'in, bakıcıyı haksız yere işten çıkardığı gibi iddialar ortaya atılmıştı.

        3

        'BAKICIYI HAKSIZ YERE İŞTEN ÇIKARDI' İDDİALARA YANIT

        Olayların ardından Halseyin avukatı, konuyla ilgili açıklama yaptı. TMZ'ye konuşan avukat, "İddialar asılsızdır. Dadının işine Halsey'in bebeğiyle ilgilenirken bebeği gözetimsiz bırakması, ilgilenmemesi, çocuk onun sorumluluğundayken sarhoş olması ve güvende olmaması nedeniyle son verildi." dedi.

        4

        "ÇALIŞIRKEN HİÇBİR ŞİKAYETİ YOKTU"

        27 yaşındaki şarkıcının avukatı, bakıcının Halsey ile çalıştığı süre boyunca hiçbir şikayetin gündeme gelmediğini ve davanın devam ettiğini de belirtti.

        5

        SAĞLIK SORUNLARIYLA UĞRAŞIYOR

        Öte yandan son dönemde sık sık hastaneye yatıp çıkan Halsey, geçtiğimiz haftalarda sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, anne olduktan sonra en büyük hayalini gerçekleştirdiğini ancak sağlığında ciddi değişimler meydana geldiğini ifade etmişti.

        6

        "ÇOK HASTA OLMAYA BAŞLADIM"

        Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı, hastane yatağında çektiği ve Instagram hesabından paylaştığı videoda sağlık sorunlarının nasıl başladığını anlatmıştı.

        Hamile kalıp, bebek dünyaya getirdikten sonra sağlığının farklı bir yola girdiğini söyleyen Halsey, "Gerçekten çok hasta olmaya başladım. Birkaç kez anafilaksi yüzünden hastaneye kaldırıldım. Ve hala devam eden başka sorunlar da ortaya çıktı." demişti.

        7

        Ünlü şarkıcı, paylaşımında "Ehlers Danlos Sendromu", "Sjogren Sendromu" ve Mast Hücre Aktivasyon Sendromu" ile birlikte "Postural Ortostatik Taşikardı Sendromu" olduğunu söylemişti. Halsey, bu hastalıkların temel nedeninin araştırıldığını ve hayatının büyük bir bölümünde özbağışıklık sistemiyle ilgili sorunları olduğunu bildiğini sözlerine eklemişti.

        8

        HER ŞEYE ALERJİSİ VARMIŞ

        Kendisine yapılan alerji testinin sonucunu da paylaşan Halsey, hemen hemen her şeye alerjisinin olduğunu da duyurmuştu.

        9

        GRAMMY'DEN ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU

        Dünyaca ünlü şarkıcı, 2022 Grammy töreninden hemen önce endometriosis opersyonu geçirmişti. Ameliyat olduktan birkaç gün sonra kırmızı halıya çıkan Halsey'in sağlıklı görüntüsü de dikkatlerden kaçmamıştı.

        10

        BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

        Geçtiğimiz yıl oğlu Ender Ridley'i kucağına alan Halsey, daha önce anne olma konusunda sorunlar yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, 2015 yılında hamile kalmış ancak bir sahne performansı esnasında bebeğini kaybetmişti. Üç yıl sonra katıldığı bir sohbet programında da karşısındaki genç dinleyiciler kendisini seyrederken bebeğini düşürdüğünü ve hiçbir şey olmamış gibi konsere devam etmek zorunda kaldığını anlatmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ