Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den 'parti' tepkisi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Kerem Bürsin ile Hande Erçel, önceki gün Bebek'te rol aldıkları dizinin yapım şirketinden çıkarken görüntülendi.

        2

        Bürsin'in çift maske taktığı, Erçel'in ise maskesinin üzerinde 'H' harfi bulunduğu görüldü.

        3

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikili, 114 kişinin hayatını kaybettiği İzmir depremi sonrası sorumsuzca parti yaparak, eğlenenlere sitem etti.

        4

        Bürsin, böyle bir günde eğlenmenin yersiz olduğunu ve pandemi nedeni ile partilerin bitmesi gerektiğini savundu.

        5

        Kerem Bürsin, "Üzücü bu görüntüler. İnsanların daha fazla duyarlı olması ve aynı zamanda bu pandemi döneminde partilerin kesilmesi lazım. İnsanların maskelerini takması lazım. Bizim bu işi hep birlikte kontrol altına almamız lazım" şeklinde konuştu.

        6

        Erçel ise partnerine, "Ben de üzücü buluyorum. İnsanların kendi hayatları, saygı duymak lazım tabii ki ama böyle bir yas varken hepimizin içi parçalanıyor. Keşke daha duyarlı olsak" sözleriyle destek oldu.

        7

        Çekimler için bir araya geldiklerini söyleyen Hande Erçel, partneri ile aşk yaşadıklarına atıfta bulunan basın mensuplarının "Reytingler düştü, o yüzden mi birlikte görüntülenme kararı aldınız?" sorusuna, "Beraber çıktık, beraber görüntü verme kararı almadık" yanıtını verdi.

        8

        Bürsin'in annesinin sosyal medyadan kendisini takip ettiğinin hatırlatılması üzerine Hande Erçel, "Olabilir, benim ailem de onu takip ediyor. Seti ziyarete gelmiş kendisi" açıklamasında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ