Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Hande Yener, Sezen Aksu'nun şarkılarını senfonik bir orkestra eşliğinde seslendireceği "Hande Bizi Sezen'e Götür" konserini 30 ve 31 Ocak'ta Ülker Sports Arena'da gerçekleştireceğini duyurmuştu.

NK Proje şirketinin sahibi Nurcan Karacalar ise projenin kendilerinden izinsiz olarak düzenlendiğini açıklayarak dava açtıklarını duyurdu. Hukuki süreç hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hande Bizi Sezen'e Götür! Senfonik" projesine ilişkin hukuki süreç hakkında kamuoyu duyurusu;

2024'te seyirciyle buluşturulan, tüm oluşum süreci ve fikri altyapısı Nurcan Karaca'ya (NK Projeler) ait olan "Hande Bizi Sezen'e Götür! Senfonik" projesinin, izin alınmaksızın aynı başlık ve konseptle bilet satışına açılması üzerine yorumcu Hande Yener ve bilete açan organizasyon firmasına dava açarak hukuki süreci başlatmış bulunuyoruz. Söz konusu proje; konsept geliştirme, senfonik aranjelerin en sağlıklı şekilde yapılması, senfoni orkestrası yapılanması, içerik kurgusu, başlık tasarımı, tanıtım teaser yapısı ve organizasyon modeli dâhil olmak üzere tüm yönleriyle özgün bir proje olarak NK Projeler tarafından geliştirilmiştir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ