Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Yener'e valeden isyan: Beni unuttun! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hande Yener, önceki gün Nişantaşı'nda arkadaşının estetik kliniğinden çıkarken objektiflere yansıdı. İçeride yaklaşık üç saat kalan 48 yaşındaki Yener, çıkışta apar topar otomobiline yöneldi.

        2

        VALENİN İSYANI: HANDE ABLA BENİ UNUTTUN

        Ünlü şarkıcı, sağlık durumunu soran basın mensuplarına, "Arkadaşımı getirdim, kendim için gelmedim" açıklamasını yaptı. Bu sırada Hande Yener'in içinde bulunduğu araç hızla uzaklaşınca, vale görevlisi otomobilin arkasından koştu.

        Vale, "Hande abla beni unuttun" diyerek, park ücretini istese de Yener'e sesini duyuramadı.

        3

        "ARKAMDAN KONUŞULANLARI DUYACAĞIM!"

        Geçtiğimiz aylarda yine Nişantaşı'nda görüntülenen popçu, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

        Hande Yener, "Arkadaşlar kulağımdaki çınlamadan dolayı şikayetçiyim. Şu anda tedaviye ve ilaçlara başladık. İyi olacağım. Hiçbir şeyi duymuyordum. Resmen dünyam kararmıştı ama artık kendimi iyi hissediyorum. Arkamdan konuşulanları da duyacağım, ona göre... Benim tamamen açık" diyerek, espri yapmıştı.

        4

        "BOMBA GİBİ HAZIRLANIYORUM"

        Ünlü şarkıcı, "Hayatınızda yeni gelişmeler var mı?" sorusuna, "Bu yaza bomba gibi hazırlanıyorum. Yeni şarkı, yeni Hande olarak geliyorum" şeklinde yanıt vermişti.

        5

        "KOLAY DEĞİLDİ AMA BAŞARDIK"

        Gazetecilerin "20. yıl" albümünü sorması üzerine Yener, şu açıklamalarda bulunmuştu:

        Klipleri çektik, fotoğrafları çektik. Birçok şarkıya klip çektik. Klip çekilen şarkıları söylemeyeyim, sürpriz bozulmasın. Marmaris'te hem kliplerimizi çektik, hem de fırsat buldukça biz de tatilimizi yaptık.

        Ülkemizin her tarafı cennet gibi. İlk defa bu kadar güzel çekimler yaptık. 2 yıldır albüm olmadığı için çok özenli bir çalışma oldu. Şarkıların toparlanması ve yirmi yıllık bir Hande Yener'i yansıtmak kolay değildi ama bunu başardık. Albümde çalışan herkes kendini aştı.

        6

        "GENELDE MÜZİK YAPTIK"

        Muhabirlerin, "Pandemi sürecinde birçok isim evde ekmek yapmayı öğrendi. Siz neler yaptınız, ne öğrendiniz?" sorusu üzerine ise kahkaha atan Hande Yener, "Biz genelde müzik yaptık" demişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ