Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Yener: Tektaşın bir değeri kalmadı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; popçu Hande Yener, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Harbiye'deki bir gece kulübünde sahne aldı.

        Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yener, şunları söyledi:

        2

        "ŞANSLIYIM"

        Arkadaşlar burası benim çok eski bir arkadaşımın mekanı. Onu bu gece kıramadım. Neler yaptığıma gelince... Deliler gibi albüm yapıyoruz.

        Evlilikle alakalı gün ve tarihle pek ilgimiz yok. Güzel bir gün. Sevgilim de var, şanslıyım. Olmayanlara da aşk diliyorum. Güzel geçiyor bizim her günümüz gerçekten.

        3

        "İNSANLARI GÖZLEMLİYORUM"

        "Sevgililer Günü sizin için nasıl bir anlam taşıyor?" sorusuna Hande Yener, "Ben daha çok insanları gözlemliyorum. Bugün dışarı çıktım, baktım bir sürü çift birlikte yemek yiyordu. Hoş görünüyor ama aslında her zaman böyle olsa... Özel günlerde insanlar çift oluyorlar, diğer günlerde tek oluyorlar" yanıtını verdi.

        4

        "O KADAR DA KÖTÜLEMEYELİM"

        Muhabirlerin "Kenan Doğulu'ya sorduk. Kendisi 'Sevgililer günü ticari amaçlı bir şey' cevabını verdi" sözleri üzerine Yener, "Aslında çok eski bir gelenek bu. Bir yandan da kutlanıyor. Her şeye maddiyat eklendiği için her şeyin tadı kaçıyor ama güzel bir hatırlanma günü. O kadar da kötülemeyelim" ifadelerini kullandı.

        5

        "Sevgiliniz böyle bir özel gün için size ne hediye aldı?" sorusuna Yener, şu yanıtı verdi:

        6

        "TEKTAŞIN DEĞERİ KALMADI"

        Birbirimizi hatırlayacağımız güzel bir hediye aldı. Tektaşın bir değeri kalmadı bence. Özelliği de kalmadı ama güzel. Birbirimize her zaman hediye alıyoruz. Benim albümümü yapıyor, bundan daha iyi nasıl bir hediye olabilir?