Harun Tekin: Eurovision teklifi geldiğinde 'acaba şaka mı?' dedik
Bloomberg HT'nin sevilen programı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' dün akşam izleyicileriyle buluştu. Altaylı'nın konuklarından biri de Harun Tekin oldu. Ünlü müzisyen, 2008'de Türkiye'yi temsil ettiği Eurovision şarkı yarışmasıyla ilgili bir itirafta bulundu
"HAYAT HİKÂYELERİNİ ARAŞTIRMAK BANA MUTLULUK VERİYOR"
Yazar Zeynep Miraç, gerçek yaşamlar üzerine yazdığı yeni kitapları hakkında "Gazeteciyken de portreler yazıyordum. Bana daha çok bana mutluluk veren hayat hikâyelerini araştırmaktı. Anlatılmaya değer çok hikâye var. İnsan hikâyelerini merak ediyorum" dedi.
Belgeselleri hakkında da konuşan Zeynep Miraç, "Metin Akpınar'ın ardından bir Haldun Dormen belgeseli yaptık. Şimdilerde ise Yıldız Kenter yayında, Emel Sayın ile de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
"HEM YAZI HEM DE MÜZİKLE İLGİLİ BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORDUM"
Müzik yolculuğunu anlatan Melis Danişmend ise, "Orta okulda okul korosundaydım. Lisede de okul grubundaydım. Liseler arası müzik yarışmasına katıldım. Müzik konusunda eğitim aldım ama konservatuvardan mezun olmadım. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldum. Hem müzik hem yazı ile ilgili bir şeyler yapmak istiyordum. Dergi ve pek çok gazetede çalıştım. 2010'da ilk solo albümümü çıkardım" diye konuştu.