Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay’da vatandaşlar, evlerinin tam karşısında bulunan 7.katta mahsur kalan kediyi kurtaran itfaiye ekiplerini alkışlayarak teşekkür ettiler.
        Kırıkhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde 7.katta mahsur kalan kedinin miyavlama sesini fark ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler. Merdivenli araç yardımıyla eve ulaşan itfaiye ekipleri kediyi kısa süren çalışmayla kurtardılar. İhbarda bulunan karşı dairede yaşayan vatandaşlar, kediyi kurtaran itfaiye ekiplerini alkışlayarak teşekkür ettiler.
        Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Hbb Kırıkhan itfaiye amirliği tarafından kurtarılmış olup doğaya bırakılmıştır vatandaşların takdiri ve alkışların bir kez daha almış bulunuyoruz her can bizim için kıymetli" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler