Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Her annenin isteklerine uygun hediye seçenekleri: 12 Mayıs Anneler günü için alışveriş rehberi
        1

        Annelerimiz için en güzel hediye her zaman için iyiliğimiz ve onlara karşı olan sevgimiz olsa da anneler günü onlara güzel bir armağan almak için harika bir gündür. Yaratıcı bir yaklaşımla, ona en düşünceli hediyeyi sunarak, sevginizi ifade edebilirsiniz. İşte, anneler günü için hediye rehberi...

        2

        1. AKSESUAR

        Anneler gününde annenizi mutlu etmek için seveceği bir aksesuar almak güzel bir seçenek olabilir. Bileklik, kolye ve küpe alternatiflerinden birini seçerek annenizi mutlu edebilirsiniz.

        3

        2. PİJAMA TAKIMI

        Rahat ve konforlu bir pijama takımı anneniz için doğru tercih olabilir. Özellikle yaz aylarına yaklaşırken hafif ve yazlık bir takım tercih edebilirsiniz.

        4

        3. TERMOS

        Dışarı çıkarken sıcak ya da soğuk içeceği yanınıza almak oldukça pratik bir tercihtir. Annenize anneler günü için uzun süreli kullanım sağlayan bir termos seçebilirsiniz.

        5

        4. EV AYAKKABISI

        Annenize anneler günü için evde giyebileceği bir ev ayakkabısı alabilirsiniz. Yumuşak terlikler ya da panduflar doğru bir tercih olabilir.

        6

        5. KAHVE MAKİNESİ

        Öğlen kahvesini evinizde pratik bir şekilde hazırlayabilmesi için annenize bu anneler gününde kahve makinesi almayı seçebilirsiniz.

        7

        6. MAKYAJ SETİ

        Ruj, fondoten ve allıktan oluşan bir makyaj seti ile annenizi mutlu edebilirsiniz. Bütün bunları alacağınız bir makyaj çantasına koyarak daha şık bir şekilde paketleyebilirsiniz.

        8

        7. SAÇ ŞEKİLLENDİRME ALETİ

        Maşa ya da saç düzleştiricisi anneniz için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Başlığı değiştirilebilen çift kullanıma uygun aletleri de tercih edebilirsiniz.

        9

        8. PARFÜM

        Parfüm oldukça klasik ve hiç eskimeyen bir hediyedir. Annenizin sevdiği kokuyu baz alarak ona severek kullanacağı bir parfüm alabilirsiniz.

        10

        9. TERARYUM

        İsterseniz hazır bir teraryum tercih edin isterseniz teraryum hazırlama seti alarak kendiniz hazırlayın. Teraryum anneler gününde güzel bir hediye seçeneği olabilir.

        11

        10. GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

        Yaza sayılı günler kala annenize güneş gözlüğü almayı tercih edebilirsiniz. Eğer anneniz günlük hayatta gözlük kullanan biriyse güneş gözlüğünü de dereceli olarak ayarlatarak alabilirsiniz.

        12

        11. CÜZDAN

        Annenize yeni ve şık bir cüzdan almak için uygun zaman 12 Mayıs olabilir. Bu anneler gününde annenize yeni bir cüzdan almayı seçebilirsiniz.

        13

        12. ELBİSE

        Yaz gelirken güzel ve şık bir elbise giymeyi her kadın sever. Annenize bu anneler gününde güzel bir yazlık elbise alabilirsiniz.

        14

        13. AKILLI SAAT

        Akıllı saatler hepimizin hayatının büyük bir parçası haline geldi. Bu anneler gününde annenize bir akıllı sat alabilirsiniz.

        15

        14. CİLT BAKIM SETİ

        Serum, tonik ve cilt temizleme jelinden oluşan bir bakım seti oluşturarak annenizi bu anneler gününde mutlu edebilirsiniz.

        16

        15. ÇANTA

        Çanta her kadının vazgeçilmezidir. Anneler gününde annenize kullanışlı ve günlük yaşama uygun ya da şık bir özel gün çantası almayı tercih edebilirsiniz.

        17

        16. FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

        Bir aile fotoğrafını bastırıp çerçeveletmek güzel ve manevi bir hediye olabilir. Anneniz ile en güzel fotoğrafınızı seçerek onu bu anneler gününde bu şekilde mutlu etmeyi seçebilirsiniz.

        18

        17. KUPA

        Üzerinde "En iyi anne benim annem." tarzında mesajlar yazan tatlı kupalar annenizin kahve saatlerinin güzel bir eşlikçisi olabilir. Bu anneler gününde annenize güzel bir kupa alabilirsiniz.

        19

        18. SPOR AYAKKABI

        Yaz gelirken güzel bir yazlık spor ayakkabı iyi bir hediye tercihi olabilir. Annenizin ihtiyacına göre rahat bir yürüyüş ayakkabısı ya da sneaker alabilirsiniz.

        20

        19. BİBLO

        Annenize evinizde sergileyebileceği güzel ve tatlı bir biblo alabilirsiniz. Özellikle tatlı bir anne - çocuk biblosu almak anneniz için güzel bir anneler günü hediyesi olabilir.

        21

        20. TARİF KİTABI

        Mutfakta harikalar yaratan annelerimize sevdiği bir şefin tarif kitabını alabilirsiniz. Farklı mutfakların tarifleriyle dolu bir tarif kitabı anneler gününde annenizi mutlu edecek bir tercih olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ