Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hilal Altınbilek: Çok mutluyum - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz aylarda yazar Metin Hara'dan sessiz sedasız ayrılan Hilal Altınbilek, kısa bir süre sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Altınbilek, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "ÇOK MUTLUYUM"

        Özel hayatıyla alakalı konuşan oyuncu, "Her şey yolunda, çok mutluyum. Güzel gidiyor" açıklamasında bulundu.

        3

        Yaklaşan yaz sezonunda bol bol dinlenmek ve tatil yapmak istediğini söyleyen Hilal Altınbilek, daha sonra muhabirlere teşekkür etti. Alışverişine kaldığı yerden devam eden Altınbilek'in bir hayli keyifli olduğu da görüldü.

        4

        ARTIK KAÇMIYORLAR

        Ayrıca ilk kez beş ay önce objektiflere yansıyan ve görüntü vermemek için gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynayan aşıklar, bu kez karşılarında basın mensuplarını görünce gülümsemişti.

        Altınbilek, muhabirlerin, "Yeni ilişkiniz tekrar hayırlı olsun. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna gülümseyerek, "İyi geceler" demekle yetinmişti. İkili, ardından eğlenmek için mekana giriş yapmıştı.

        5

        METİN HARA'DAN AYRILDI

        Öte yandan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar sevgilisi Metin Hara, Bozcaada'da görülmelerinin ardından ilişkilerini itiraf etmişti. Evlilik yolunda ilerledikleri konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda ise yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ