Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar: Yeşilçam'ın en güzel kadını tabii ki... - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu, şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda objektiflere yansıdı.

        Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile gecikmeli de olsa 'Babalar Günü' yemeği için bir araya geldi.

        2

        Erken saatler olmasına rağmen mekandan ilk ayrılan isim Kaya Çilingiroğlu oldu.

        Alkollü olduğu gözlenen Çilingiroğlu, muhabirlerden soru kabul etmeyerek, kendi kullandığı araçla mekandan ayrıldı.

        3

        Restorandan kızı ile birlikte ayrılan Hülya Avşar ise gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

        Yeni projeleri ile ilgili konuşan Avşar, müzikalin ekim ya da kasım aylarında hazır olacağını söyledi.

        4

        "ZAMANLAMA ÇOK DOĞRU"

        56 yaşındaki Hülya Avşar, "Müzikalde kimler olacak?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        Şükrü Avşar'ın da, benim de yapmamız gereken en önemli şey; her şeyin en iyisi olması ve yıllarca sürecek bir işin ortaya çıkması... Amacımız o. İyi bir şey çıkacağını düşünüyorum.

        Zamanlaması bence çok doğru. Çünkü sinema durumu farklı, daha doğrusu bir türlü açılamıyor. Onun için şu an tam sahne zamanı. Erkek oyuncu tabii ki olacak ama daha belli değil.

        5

        Önümüzdeki hafta cuma günü, Bodrum'da sahne alarak sezonu açmaya hazırlanan Hülya Avşar, "Pandemi döneminde rezervasyon durumunu kontrol ediyor musunuz?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

        6

        "PROBLEM YOK"

        Herhalde bizim ekip soruyordur, bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten yüzde 50 kapasite ile çalışılıyor. 3 konser var ve aslında ilk konser tehlikeli. Yani tehlikeli derken; zaman açısından. İnsanlar gelir mi, gelmez mi... Açıkhava olacağı için problem yok.

        7

        "ZEHRA DA EKİPTE OLACAK"

        Riva'daki çiftlik evinin çalışmalarının durumu sorulması üzerine söze giren Avşar, şu ifadeleri kullandı:

        Ona da Eylül'e doğru başlayacağız. Zehra'nın çalıştığı mimarlık şirketi işi yapacak. Zehra da ekipte olacak tabii ki. Orası da çok güzel olacak. Bir gün inşallah sizi de orada ağırlarım. Yıllardır var olan bir araziydi. Zamanlaması da tam uygun ama şehir hayatından ne kadar kaçabilirim onu bilmiyorum.

        8

        "YEŞİLÇAM'IN EN GÜZEL KADINI..."

        Avşar, geçtiğimiz günlerde Hale Soygazi'nin "Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncusu benim" sözlerini hatırlatan muhabirlere, "Kesinlikle katılıyorum. 'En güzeli' demeyeyim, 'Güzellerden bir tanesi' diyeyim. Muhteşem bir kadın, muhteşem!" cevabını verdi.

        Hülya Avşar, "Sizce bir numara kim?" sorusunu, "Ben' dermişim... Yeşilçam'ın en güzel kadını tabii ki; Türkan Şoray..." şeklinde yanıtladı.

        9

        "BİZ KÖTÜ DÖNEME DENK GELDİK"

        "Peki en yakışıklı erkeği kim?" sorusunu ise Avşar, şu cevabı verdi:

        Hepsi o kadar yakışıklıymış ki... Ah, benim dönemime niye denk gelmediler? Ben Tarık Akan'a yetiştim. Tarık Akan ve Cüneyt Arkın ile bir filmim var. ikisinin de gençliği, bence dünya çapında. Yani dünya çapında bile değil. Yok yani, yok gerçekten. O kadar yakışıklısı yok!

        "Biz kötü döneme denk geldik" diyerek kahkaha atan Avşar, kendi jenerasyonundan ve genç oyunculardan onlar gibi yakışıklı çıkmadığını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ