Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Gülşen: 'Benim başıma gelmez' diyeceğim bir olay yaşadım - Güncel magazin haberleri

        Oyuncu Hülya Gülşen, 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini açıkladı. Gülşen, konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ailesi ve sevenlerinin desteğiyle zor günleri geride bıraktığını ifade eden Hülya Gülşen, son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

        "HAYAT BANA İKİNCİ BİR ŞANS VERDİ"

        Kızı Naz Çağla Irmak ile birlikte verdiği bir pozu Instagram'dan yayınlayan Gülşen, gönderisine şu notu düştü:

        16 Ağustos 2022'de, 'Benim başıma gelmez' diyeceğim bir olay yaşadım ve beyin kanaması geçirdim. Hayat bana ikinci bir şans verdi. Şimdi bir görevim var; bu şansı en güzel şekilde değerlendirmek... Bu yaşadığım süreçte o kadar çok teşekkür etmek istediğim kişi var ki…

        Öncelikle tüm sağlık çalışanları ve doktorlar, beni hızlıca hastaneye yetiştiren imaj çalışanları ve canımdan çok sevdiğim kızım... Beni en başından beri hiç yalnız bırakmayan dostlarım... Haberi alır almaz uçarak gelen ablam, annem, eniştem, yeğenim, Derin ve Ruba... Her gün sağlığımı takip eden iş arkadaşlarım ve dostlarım...

        İnsan, bu hayat koşturmacasında ne kadar zengin olduğunu anlamıyor, bugün çok iyi biliyorum ki ben tam bir sevgi zenginiyim. İyi ki varsınız canım ailem, canım dostlarım... En büyük ricam sağlık çalışanlarının el üstünde tutulması. Onlar gecelerini gündüzlerine katan beyaz melekler... Hayat çok güzel, bunu arada hatırlayalım olur mu?

        https://www.instagram.com/p/CiAf1n4N4S9/

        Takipçileri Hülya Gülşen'e, "Geçmiş olsun" mesajları ile destek oldu.

        "BU GÜZELLER GÜZELİ KADIN DOĞURDU BENİ"

        Öte yandan Naz Çağla Irmak, geçtiğimiz aylada annesi Hülya Gülşen'in doğum gününü kutlamıştı.

        56 yaşına basan annesi ile birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Irmak, "Bu güzeller güzeli kadın doğurdu beni ve bugün onun doğum günü. Güneşim, hayat enerjim, hocam, anam iyi ki doğdun! İyi ki varsın, iyi ki... Çok seviyorum seni" ifadelerini kullanmıştı.

        ANNESİNİN İZİNDEN GİTTİ

        Hülya Gülşen Irmak'ın kızı Çağla Irmak, "Kırgın Çiçekler"de canlandırdığı "Kader" karakteri ile adını duyurmuştu. Annesi de kendisi gibi oyuncu olan Irmak, Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmuştu.

        REKLAM

        Oyunculuk dünyasına "Bizim Evin Halleri" dizisi ile adım atan Çağla Irmak, 2018'de yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu, başrollerinde ise Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar’ın yer aldığı "Çakallarla Dans 5" filminde "Leyla" karakterine hayat vermişti.

        Anne-kız, ilk kez Çağla Irmak 12 yaşındayken birlikte kamera karşısına geçmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ