Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Igor Tudor'un hedefi '6' - Rams Başakşehir Haberleri

        Galatasaray’ın Hırvat teknik direktörü İgor Tudor, milli aradan sonra oynayacakları zorlu Başakşehir maçı öncesinde parolayı 6 puan olarak belirledi.

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre Başakşehir’i deplasmanda devirerek hem 3 puan kazanmak, hem şampiyonluk iddiası bulunan rakibinin 3 puan almasını engelleyip farkı 6’ya yükseltmek isteyen genç çalıştırıcı, tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Başakşehir maçına hızlı ve sonuca giden bir oyunla başlamak isteyen Tudor, Florya’da yaptığı çalışmalarda da çabuk hücum ve etkili press üzerinde duruyor.

        Topu kazandıklarında rakip sahaya hızla hücum eden, kaybettiklerinde ise hep birlikte savunmaya geçerek en kısa sürede tekrar topu kazanmaya yönelik çalışmalar yapan Sarı-Kırmızılılar, özellikle orta sahada üstünlüğü ele geçirerek oyunu rakip alana yıkmanın planlarını yapıyor.

        NDIAYE DÖNÜYOR

        Gol yollarında yine Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’e güvenen Tudor; Belhanda, Tolga ve Rodrigues’le birlikte forvet hattının yine eksiksiz bir şekilde işlemesini bekliyor. Orta sahaya cezası sona eren Ndiaye’yi yeniden monte edecek olan genç hoca, savunmanın önünde sigorta olarak ise yine Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando’ya güveniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ