Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İngilizler, Galatasaray'ın Origi için yaptığı teklifin reddedildiğini duyurdu - Galatasaray Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Porto'ya 3-2 kaybeden ve UEFA Avrupa Ligi biletini kapan Galatasaray, oynadığı son 12 resmi maçın 2'sini kazanabildi. ŞampiyonlarLigi'nde 4 maç sonra gol atmayı başaran sarı-kırmızılılarda Eren Derdiyok performansıyla tepki çekerken gözler de transfere çevirildi.

        ESPN'de yer alan habere göre Galatasaray, Liverpool'un 23 yaşındaki Belçikalısı Divock Origi için kiralama teklifi yaptı. Daha önce Everton'ın da böyle bir teklifinin bulunduğu ancak kırmızı-beyazlıların bu teklifi ilk 11'de daha fazla oynama gerekçesiyle reddettiği belirtildi.

        Origi'nin İngiltere'ye yakın olması için Galatasaray'ın teklifinin reddedildiği bildirilirken haberde sarı-kırmızılıların önümüzdeki ay bir teklif daha yapacağı belirtildi. Geçen sezonu Bundesliga'da Wolfsburg'ta kiralık olarak geçiren Origi çıktığı 31 lig maçında 6 gol atmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ