Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İlk açıklama geldi! Instagram çöktü mü? 22 Eylül 2022 Instagram erişim probleminin nedeni nedir ve ne zaman düzelir? - Teknoloji Haberleri
        1

        Popüler paylaşım sitelerinden Instagram'da, kullanıcılar uygulamaya erişim problemi yaşadığını belirtirken, "Instagram çöktü mü? 22 Eylül 2022 Instagram erişim probleminin nedeni nedir, ne zaman düzelir?" soruları gündeme geldi. Yaşanan erişim probleminin nedeni araştırılırken gözler Instagrama çevrildi. İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

        Popüler uygulamada akşam saatlerinde hata ile karşılaşıldığı bildiriliyor. DM'de oturum açmada ve uygulamada çeşitli hatalar olduğu kullanıcılar tarfından belitiliyor. Downdetector'e göre Instagram'da 20:00 sıralarında başlayan sorun henüz çözülmedi ve konu hakkında resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’dan geldi.

        3

        BAKAN YARDIMCI AÇIKLAMA YAPTI

        Kısa sürede en çok konuşulan konuların arasında yer alamaya başlayan İnstagram çöktü sorusuna bir cevap aranıyor. İnstagram’ın neden sorun yaşandığına dair bir bilgi bulunmazken sorunla ilgili resmi açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’dan geldi.

        Sayan, “İnstagram servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir” ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ