Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone SE 3 ne zaman çıkacak, tarih açıklandı mı? iPhone SE 3 tanıtım lansmanı hangi tarihte? iPhone SE 3 özellikleri - Teknoloji Haberleri
        1

        iPhone S3 ile ilgili araştırmalar günün hakkında en çok arama yapılan konular arasında yer alıyor. Kullanıcılar, iPhone S3'ün ne zaman çıkacağı ve tanıtım lansmanın hangi tarihte yapılacağını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

        2

        iPHONE SE3 ÖZELLİKLERİ İFŞA OLDU!

        Pandeminin ardından teknoloji ürünlerinin fiyatlarında ciddi artışlar yaşandı. Özellikle akıllı telefon fiyatlarındaki değişkenlik dikkat çekerken kullanıcılarını kaybetmek istemeyen Apple uygun fiyatlı ürünlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. iPhone SE 3 piyasaya sürülmeden önce özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

        3

        iPhone SE 3 piyasaya çıkmadan önce özellikleri sızdırıldı. Tüketicilerin beklentileri yeni nesilde telefonun ekran özelliklerinin biraz daha iyileşmesi ve en azından 5.5 inçlere çıkması yönündeydi. Ancak görünüşe göre Apple telefonu yine 4.7 inçlik bir ekran ile satışa sunacak.

        4

        Eğer beklentiler gerçeğe dönüşecek olursa iPhone SE 3, RAM tarafında da hayal kırıklığından ibaret olacak. Modelde 2. nesilde olduğu gibi yine 3 GB RAM'in kullanılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Depolama tarafında ise yine 64 GB seçeneğini görmemiz kuvvetle muhtemel. En azından işlemci tarafında Apple A15 Bionic kullanılacak ve bu belki de tek olumlu nokta.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ