Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone X'in Türkiye'deki ilk sahipleri belli oldu! iPhone X ilk kim satın aldı? - Teknoloji Haberleri

        12 Eylül’de San Francisco’da tanıtımı yapılan geleceğin telefonu iPhone X bugün Türkiye’de Apple Zorlu ve Apple Akasya’da ilk kullanıcılarıyla buluştu.

        iPhone X’un ilk sahiplerinden Sedat Unay bu sabah 06:30’da askerden terhis olur olmaz komutanına uçağa yetişeceğini söyleyerek Apple Zorlu’daki randevusuna koştuğunu belirtti. Sedat Unay seçimini Uzay Grisi iPhone X'dan yana kullandı.

        REKLAM

        Sabah 07:00 itibariyle Apple Zorlu önünde sıra beklemeye başladığını belirten 29 yaşındaki Elektrik Elektronik mühendisi Sefer Selçuk da 256GB Uzay Grisi iPhone X tercih etti.

        Sabancı Üniversitesi öğrencisi Bora Sak'ın sabahın erken saatlerindeki iPhone X bekleyişine dedesi Fikret Taşkın da ortak oldu.

        Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde beklemeye başladı.

        İHA'nın haberine göre; saat tam 00.00 olduğunda kapılar açıldı ve müşteriler içeri girdi. İçerde telefonu inceleyen müşteriler hemen kasaya koştu. 6 bin 100 lira ile 7 bin TL arasında satılan telefon için onlarca kişi sıra oluşturdu.

        REKLAM

        iPhone X alan bir kişi, "Telefonu aldık, mutluyuz ve kullanacağız. Ben ön ayırma yapmıştım o yüzden 20 dakika bekledim" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ