Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ireland Baldwin: Merhaba içeride kimse var mı? - Magazin haberleri
        1

        1993 ile 2002 yılları arasında evli kalan oyuncu Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın kızı Ireland Baldwin, geçtiğimiz günlerde bebek beklediğini müjdelemişti.

        2

        Bir süredir Andre Allen Anjos olarak da bilinen müzisyen RAC ile aşk yaşayan Baldwin, bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaşmıştı. Hamileliğinden dolayı büyüyen karnını takipçileriyle paylaşmak isteyen Baldwin, henüz var olmayan göbeğinden esprili bir şekilde bahsetti.

        3

        "MERHABA İÇERİDE KİMSE VAR MI?"

        İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Ireland Baldwin, çektiği videoda aynaya yaklaştı ve yana dönüp karnına vurdu. “Merhaba? diye sordu ve daha sonra "İçeride kimse var mı?" ifadelerini kullandı.

        4

        Ireland Baldwin bir yandan bu esprili paylaşımı yaparken bir yandan da bebeğinden her bahsedişinde aslında ona İngilizce ‘she’ olarak hitap ederek aslında cinsiyetini de belirtmiş oluyor. Ireland’ın annesi Kim Basinger da bebek müjdesinden sonra yaptığı Instagram paylaşımında bebeğin kız olduğunu ağzından kaçırmıştı.

        5

        Model, minik bir sandviçe benzettiği bebeğinin neden karnını hâlâ belirginleştirmediği konusuna da esprili bir yorumda bulundu. Ireland Baldwin, "Bir kişi daha benden hamile karnımın resmini göndermemi isterse, aklımı kaçıracağım. Çünkü benim yok" ifadelerini kullandı. Baldwin, ayrıca bu durumu çok uzun boylu olmasına bağladı. “Çocuğum orada çok derin bir yuvada ve ben çok uzunum. Karnımda onun için çok yer var ve sanırım o da içeride bir yerde saklanıyor” dedi.

        6

        4 AY ÖNCE 8'İNCİ KEZ BABA OLMUŞTU

        Alec Baldwin, 22 Eylül 2021'de de yoga eğitmeni eşi Hilaria Baldwin ile 'Ilaria Catalina Irena' adını verdikleri kızlarını kucaklarına almıştı. Ünlü oyuncu böylelikle 8'inci kez baba olma sevincini yaşamıştı.

        7

        Alec Baldwin, 2012'de Hilaria Baldwin ile evlenmişti. Baldwin'in Ireland'ın yanı sıra; Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo, Lucia ve Ilaria Catalina Irena adlarında 7 çocukları bulunuyor.

        8

        YILLAR SONRA İLK KEZ KONUŞTU

        Öte yandan 26 yaşındaki model, geçtiğimiz aylarda yıllar önce tamamen bilinçsiz olduğu bir anda tecavüze uğradığını açıklamıştı.

        9

        "HAMİLE KALMADIM AMA HAYATIM DEĞİŞTİ"

        Bu olaydan sonra hamile kalmadığını belirten Baldwin, hayatının tamamen değiştiğini ve bu gerçeği yıllarca kimseyle paylaşmadığını söylemişti. Ireland Baldwin, "Daha çok içmeye ve partilemeye başladım. Toksik ve bana zarar veren ilişkilerde bulundum" diyerek, tecavüzün ardından zor bir dönem geçirdiğini belirtmişti.

        Baldwin, "Eğer o an hamile kalsaydım ve öyle bir bir dönemde çocuk yetiştirmek zorunda kalsaydım nasıl olurdum bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "BİR İLİŞKİDEYKEN HAMİLE KALDIM"

        Daha sonra hayatında bir erkek arkadaşı varken hamile kaldığını dile getiren Ireland Baldwin, beraber mutlu olmadıklarını ve erkek arkadaşının bu bebeği istemediğini belirtmişti.

        11

        KÜRTAJ YAPTIRMAYA KARAR VERDİ

        Bunun üzerine kürtaj yaptırmaya karar veren yıldız, "Birbirinden nefret eden iki insanın çocuğu olmanın nasıl olduğunu biliyordum" demişti. Ünlü modelin, babası Alec Baldwin ve annesi Kim Basinger'ın velayet savaşı ve sancılı bir boşanma süreci olduğu biliniyor.

        Ireland Baldwin, "Kadınların, deneyimlerini paylaşmak isteseler de istemeseler de sevildiklerini ve desteklerini bilmelerini istiyorum" diye konuşmuştu.

        Fotoğraflar: AP, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ