Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici'den eski sevgilisi Cem Belevi'ye cevap: Bu sahtekarlık artık sıktı - Magazin Haberleri
        1

        Bir dargın bir barışık aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz mart ayında ilişkilerini bir kez daha sonlandırmıştı. Belevi, ayrılığın 96'ncı gününde İrem Derici'ye, 96 gül göndermişti. Bu hamlenin ardından ünlü ikili ilişkilerine bir şans daha vermişti. Barışma sonrası Hollanda'da aşk tazeleyen çift, tatilden renkli karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

        2

        "SALTANAT SONA ERDİ ÇEYREK POPÇU!"

        Ancak çift, Amsterdam dönüşünde ayrılık kararı aldı. İddiaya göre Cem Belevi, model Nergis Nesrullayeva ile yasak aşk yaşadı. İhaneti öğrenen İrem Derici ilişkiyi noktaladı. İrem Derici, basına yansıyan haberlerin ardından Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "ALDATMA YOK"

        Derici'nin bu sözlerinin ardından Cem Belevi de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 'İhanet' iddialarını "Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı!" diyerek yalanlayan Belevi, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz inişli çıkışlı ilişki yaşıyoruz. Yürütemedik, olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim içim çok rahat.

        4

        "SES KAYITLARI VAR!"

        Cem Belevi'nin açıklamalarının ardından İrem Derici adeta çılgına döndü. Derici, aralarında geçen konuşmaları paylaşacağını söyledi:

        "Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben bir kaç saat uyuyup, uyanıp her şeyi anlatayım ya... Bu sahtekarlık artık sıktı. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım şimdi kötü çocuk imajı çizemem!' mi olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influenver'lar mı sen seç! Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez."

        5

        TATİLDE AYRILMIŞLARDI

        Öte yandan Cem Belevi, 21 Mart'ta 35. yaşına giren İrem Derici'nin doğum gününü kutlamak için sevgilisiyle birlikte soluğu Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da almıştı. Tatil dönüşü çiftten kötü haber gelmişti. Derici ile Belevi, ilişkilerini yine sonlandırmıştı.

        6

        İREM DERİCİ İLE CEM BELEVİ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

        Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

        7

        "İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

        8

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Kısa bir süre sonra birlikteliklerini doğrulayan İrem Derici ile Cem Belevi'nin ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekmişti.

        9

        "ÇOK FENA ALDATILDIM"

        Daha sonra Belevi'nin Derici'yi Bircan Bali ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dedikoduları doğrulayan İrem Derici, "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım, anladım. Allah cezalarını verecek." demişti.

        10

        "İREM EN GÜZEL GÜLLERİ HAK EDİYOR"

        Kısa bir süre sonra ünlü şarkıcı ile barışan Cem Belevi, ayrılıklarının 96 gün olduğu için Derici'ye, 96 gül gönderdiği yönündeki haberleri doğrulamıştı.

        Cem Belevi, konuyla ilgili, "Evet, böyle bir olayı yalanlamıyorum. Barışmış olabiliriz. İrem, dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor. Bu işler kısmet..." ifadelerini kullanmıştı.

        Belevi'nin bu hamlesinin ardından ikili, ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ