Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Helvacıoğlu: Yaz benim için şimdi başlıyor!
        1

        Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, arkadaşlarıyla birlikte tatile gitti. Mavi tura çıkan Helvacıoğlu, keyifli anlarını da Instagram hesabından paylaştı.

        2

        Teknede çekilen fotoğrafını yayınlayan 31 yaşındaki oyuncu, gönderisinde, "Yaz benim için şimdi başlıyor!" ifadelerine yer verdi. Paylaşımda mayosunun üzerine beyaz pareo giydiği görülen Helvacıoğlu'nun pozuna takipçilerinden beğeni yağdı.

        3

        HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

        Öte yandan son dönemin popüler oyuncularından İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde SHOW TV'yi evinde ağırlamıştı. İş ve özel hayatıyla ilgili Ömür Sabuncuoğlu'na samimi açıklamalar yapan Helvacıoğlu, Özcan Deniz ile yaşadığı polemik, biten ilişkisi ve canlandırmak istediği oyuncu Ayşen Gruda hakkında konuşmuştu.

        4

        "HERKESLE ARKADAŞ OLAMAZSIN"

        Evini gezerken albüm köşesinde tüm rol arkadaşlarıyla çekilen karesi olmasına rağmen Özcan Deniz'le fotoğrafına yer vermeyen İrem Helvacıoğlu o konuyla ilgili soruya, "Arkadaş olmak benim için çok büyük bir adım. Bazı insanlarla tanışırsın, illa ki zaman geçirdiğin herkesle arkadaş olamazsın. Biriyle tanıştın diye arkadaş olmana gerek yok." diyerek, Deniz'le yaşadığı fotoğraf silme tartışmasından sonra buzların erimediğini göstermişti.

        5

        "AYŞEN GRUDA'YI OYNAMAK İSTERDİM"

        Usta oyuncu Ayşen Gruda'nın hayatını canlandırmak istediğini dile getiren İrem Helvacıoğlu, "Ayşen Gruda'nın öyküsü ilginç olabilir. Hep beğendiğim, iyi yer etmiş bir oyuncu ama yaşantısında neler olduğu merak uyandırabilir." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ESTETİĞİM YOK, BOTOKSUM VAR"

        Kimi zaman estetikli olduğu iddia edilen Helvacıoğlu bu konuya ilişkin soruya ise, "Estetiğim yok ama botoks yaptırıyorum. Dudaklarım iri olduğu için hep estetik sanılıyor ama değil. Çenem de doğuştan sivri. Alnımda net çizgiler olduğu için ifademin önüne geçmemesi için botoksla kapatıyorum." demişti.

        7

        "KALBİM BOŞ, İLİŞKİM BİTTİ"

        Karşı cinste bencillikten hiç hoşlanmadığını söyleyen ünlü oyuncu, konu aşktan açılmışken kalbinin boş olduğunu ve sevgilisi Eser Alp'ten ayrıldığını itiraf etmişti.

        Helvacıoğlu, ayrılığın detaylarına ilişkin konuşmak istemezken, "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna, "O konulara girmeyelim" diyerek yanıt vermişti. Güzel oyuncu sevgilisinden kısa bir süre önce ayrıldığını da söylemişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ