Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Sak'tan Furkan Korkmaz açıklaması: Sadece arkadaşız! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz hafta NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz ile Yeniköy'de görüntülenmişti.

        2

        Bir anda kameraları karşısında gören İrem Sak, şaşkınlığını gizleyememiş ve "Aman, siz nereden çıktınız!" diyerek, tepkisini dile getirmişti.

        3

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Aşk soruları karşısında sessiz kalan ikiliden İrem Sak, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

        4

        "ARKADAŞIZ"

        Ünlü oyuncu, Furkan Korkmaz hakkında, "Beraber yemek yedik, sadece arkadaşız." diyerek, "aşk" söylentilerini reddetti.

        5

        "3 YILDIR SEVGİLİM YOK"

        Öte yandan Sak, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu "Hiç seni sevgilinle görmedik. Bir ilişkin oldu mu?" sorusuna, "Evet, görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. En son 2017'de sevgilim oldu, ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok." yanıtını vermişti. Sak, son sevgilisinin ise sektörden biri olduğunu ifade etmişti.

        6

        "DOLGULARIM ERİDİ"

        İrem Sak, yüzüne dolgu yaptırdığını ama 6 ayda bir yenilenmesi gereken dolgularının karantina döneminde eridiğini söylemişti.

        Estetiğe karşı olmadığını belirten 35 yaşındaki oyuncu, “Kaşlarımı alıyorum. Burun ameliyatı geçirdim, hem de tam 3 kere. İlkinde doktorum, 'Sakın birkaç ay elleme' demişken 15’inci günde abimle çarpıştık. Kafalar birbirine girince toparlamak için 2 kere daha ameliyat oldum. Burnumdaki sıkıntı sesimi etkiliyordu. Dişime de çok tel taktırdım.” demişti.

        7

        İrem Sak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ