Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk ile Bradley Cooper ikinci çocuğu istiyor iddiası - Magazin haberleri
        1

        Beş yaşındaki kızları Lea doğduktan iki yıl sonra birlikteliklerini sonlandıran Rus model Irina Shayk (36) ile Bradley Cooper (47), hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Bir süredir yeniden bir araya geldiği konuşulan ikilinin, 'ikinci çocuk' fikrine sıcak baktığı ileri sürüldü. ABD basınında yer alan habere göre; Shayk ve Cooper'ın kızı Lea'nın bir kardeşinin olmasını istiyor.

        3

        İddialara göre, Lea'nın dünyaya gelmesini istediği bebeğin babasının ise Bradley Cooper olmasından yana. Çifte yakın kaynaklara göre, Shayk ve Cooper da bu duruma sıcak bakıyor.

        4

        ESKİ NİŞANLISINI ÖPTÜ

        Irina Shayk ve Bradley Cooper, geçtiğimiz gün de kızları Lea ile birlikte New York sokaklarında yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

        O sırada ikilinin, bir an yürümeyi bırakıp birbirlerine sımsıkı sarıldı. Cooper, daha sonra otomobiline binen eski nişanlısı Irina Shayk'ın yanağına veda öpücüğü kondurdu. İkilinin o anları, objektiflere böyle yansıdı.

        5

        BAŞ BAŞA TATİL

        Bradley Cooper ile Irina Shayk, geçtiğimiz haftalarda da tropikal bir bölgeye tatile gitmişti.

        Cooper ile birlikte denizin ve güneşin keyfini çıkaran Shayk, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        6

        KUMDAN KALP İÇİNDE POZ VERDİ

        Irina Shayk ile Bradley Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz "yeniden aşk" iddialarını alevlendirmişti.

        7

        'İHANET' İDDİALARI AYRILIK GETİRMİŞTİ

        Öte yandan 2015-2019 yılları arasında ilişki yaşayan Shayk ile Cooper'ın ayrılık nedeni olarak şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

        'A Star Is Born' filmindeki rol arkadaşı Gaga ile ünlü aktörün hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        8

        "ROL KESİYORDUK"

        Cooper, film sonrası Gaga ile çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşmuştu. Vanity Fair'in haberine göre; Ünlü aktör, "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi çıkarmaya çalıştık." açıklamasını yapmıştı.

        9

        "İNSANLARIN İNANMASINI İSTEMİŞTİK"

        Daha önce Elle Dergisi'ne röportaj veren Lady Gaga ise Oscar ödül törenindeki yakınlaşmalarının sadece rol gereği olduğunu itiraf etmişti. İkilinin, aralarındaki duygusal yakınlığın insanların aklında soru işareti bırakmasını planladığı öğrenilmişti.

        Gaga, konuyla ilgili, "İnsanların birbirimize aşık olduğumuza inanmasını istemiştik." açıklamasını yapmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Instagram, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ