Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Irmak Ünal: Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir - Magazin haberleri
        1

        Usta oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, Emre Karabacak ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte geçtiğimiz yıl Bali'ye taşınmıştı.

        2

        Yeni hayatından kesitleri sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan 45 yaşındaki Irmak Ünal, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        3

        Gönderisinde "Geçen yıl evim' dediğim yer olan güzel Villam Venüs'e veda ediyorum" ifadelerine yer veren Ünal, bikinili fotoğraflarını "Ne zaman bir tutulma olsa evrenden bir uyandırma çağrısı bekleyebiliriz. Bu bir güneş tutulması olduğu için, bizden yeniden başlamamız isteniyor. Bu, artık en yüksek çıkarımıza hizmet etmeyen durumlardan, yeni başlangıçlara doğru ilerlemek amacıyla bırakıldığımız anlamına gelebilir. Ben şahsen bunu güçlü hissediyorum... Yeni ev, yeni bakış açısı ve etrafımda bir sürü 'Maskelerin düşüşü' durumu izliyorum. Unutmayın, her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir" notuyla yayınladı.

        4

        2017'DE BOŞANMIŞTI

        Emre Karabacak ile 2010-2017 yılları arasında evli kalan Ünal, son olarak 2017'de 'Dolunay' dizisiyle kamera karşısına geçmişti.

        5

        Irmak Ünal, daha sonra kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ