Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Işın Karaca-Tuğrul Odabaş çiftinin boşanma nedeni ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Işın Karaca, üçüncü evliliğini Aralık 2016'da Tuğrul Odabaş ile yapmıştı. Karaca, geçtiğimiz günlerde eşi Tuğrul Odabaş'tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

        2

        "NE BÜYÜSÜ!"

        Çiftin apar topar boşanmasıyla ilgili 'büyü' iddiaları ortaya atılmıştı. Karaca, çıkan haberleri, "Ne büyüsü arkadaşlar? Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Delirmiş olabilir misiniz, böyle bir şey olabilir mi?" diyerek eski eşinin açıklamalarını yalanlamıştı.

        3

        2. Sayfa'nın haberine göre; çiftin boşanma nedeni ortaya çıktı. Tuğrul Odabaş'ın, Işın Karaca'yı kullandığı ve bu durumun ayrılığa sebep olduğu iddia edildi.

        4

        "PAHALI ATLARI HEP ONA ALDIRTTIM"

        Odabaş'ın bir kadına, "Atları, Işın'a aldırıyorum. Parasını ona ödetiyorum. Pahalı atları hep ona aldırttım" demesinin Işın Karaca'nın kulağına gitmesi üzerine ilişkide iplerin koptuğu öğrenildi.

        5

        At krizi nedeniyle boşandıkları konuşulan çift, çıkan haberler hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

        6

        Öte yandan Odabaş'ın boşanır boşanmaz internetten atlarını, "Atçılığı bıraktığımızdan dolayı..." notuyla satışa çıkarması adeta iddiaları doğrular nitelikte...

        7

        "UZATMANIN BİR ANLAMI YOK"

        Boşanmanın ardından muhabirlerin, "Tuğrul Odabaş, annenizi arayıp, 'Beni bu adamdan boşa' dediğinizi iddia etti" sözlerine Karaca, "Tuğrul’a soracaksınız onu, bana değil. Ben neden boşandığımı biliyorum. İlişkiler bitiyor, bitti... Tamam işte, bunu uzatmanın bir anlamı yok" yanıtını vermişti.

        8

        "ONLARIN İLİŞKİLERİNE KARIŞAMAM"

        Karaca, "Mia benim kızım" diyen Odabaş’la alakalı, "Yukarda Allah var, çok emeği var. Kimse tersini söylemiyor. Şöyle de bir gerçek var tabii ki; onların ilişkilerine karışmam. Birbirlerini çok seviyorlar, karışacak bir şey yok yani" demişti.

        9

        "BOŞANMA NEDENİMİZİ BİLİYOR"

        Tuğrul Odabaş’ın "Neden ayrıldığımızı bilmiyorum" açıklamalarına Karaca, "O biliyordur canım, neden bilmesin?" yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ