Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'daki hafriyat kamyonu faciasında acı haber! Polis memuru şehit düştü... - Son haberler

        Acı haberin geldiği olay 20 gün önce meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Sancaktepe Paşaköy TIR garajından babasına ait hafriyat kamyonunu çalan 22 yaşındaki Sezgin A. adeta dehşet saçmıştı

        BİR POLİS VE BİR BEKÇİ AĞIR YARALANMIŞTI

        Kendisine engel olmak isteyen babası İbrahim Halil A.'yı darp ederek kamyonu çalan genç, ihbar üzerine bir süre jandarma ekipleri tarafından takip edildi. Jandarma ekiplerini bir süre sonra atlatmayı başaran Sezgin A., Pendik'te ortaya çıktı. Aracı hızla süren Sezgin A., polisi peşine taktı. Kamyonu hızla sürerek önce Kartal'a geçen şüpheli daha sonra Maltepe'de uygulama noktasında kendisini durdurmaya çalışan polis araçlarının arasına hızla daldı. Şüpheli olaydan sonra hızla yoluna devam ederken polis memuru Lütfü Baykar ile bekçiler Kerem Atay , Doğancan Külünk , Eren Saydır'ı yaraladı. Şüpheli bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

         Hafriyat kamyonuyla ortalığı savaş alanına çevirdi!
        Hafriyat kamyonuyla ortalığı savaş alanına çevirdi! Haberi Görüntüle

        POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

        30 kilometre süren dehşetin ardından yakalanan zanlı Sezgin A. çıkarıldığı adliyede tutuklandı. Bu olaydan 20 sonra hastaneden acı haber geldi. Hastanede hayatı tehlikesi bulunan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Lütfü Baykar hayatını kaybetti. Şahit düşen polis memuru için İstanbul emniyetinde resmi tören düzenlenecek.

        ALİ YERLİKAYA'DAN TAZİYE MESAJI

        İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da "dur" ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar için taziye mesajı yayınladı.

        Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, 20 Ekim'de görevi esnasında dur ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Lütfü Baykar'ın, bugün tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu belirtti.

        Yerlikaya, "Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun." ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ