Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İstanbul'u terk etmişti! Popstar Firdevs'in son hali yıllar sonra ortaya çıktı!
        1

        Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki ve Zerrin Özer'in jüriliği üstlendiği Popstar adlı şarkı yarışmasında yeteneğiyle ön plana çıkan isimlerden biri olan Firdevs Güneş'in yıllardır nerede olduğu merak ediliyordu. Güneş'in son hali ortaya çıktı.

        2

        13 hafta boyunca süren Popstar yarışmasında Abidin ve Firdevs finale kalmış ve şampiyon Abidin olmuştu. Dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Firdevs Güneş, yıllar sonra Habertürk.com'dan Aytekin Teker'e konuştu.

        3

        Popstar adlı şarkı yarışmasına bir arkadaşının ısrarı üzerine katılan Firdevs Güneş, ikinciliğinden sonra hayatının bambaşka yerlere evrildiğini ve bu süreçte yurt içi ve yurt dışı birçok yere gitme imkanı bulduğunu söyledi.

        4

        Şimdilerde 45 yaşında olan Firdevs Güneş, Habertürk.com'a verdiği röportajda İstanbul'dan deprem sebebiyle korktuğu için ayrıldığını ve Bolu'ya yerleştiğini söyledi. Sahnelere çıkmaya devam ettiğini de belirten Güneş şu cümleleri kurdu: "Mutlu bir evliliğim ve çok sevdiğim sokak hayvanlarım ile güzel bir çevrem var. Anı yaşıyorum..."

        5

        İşte Popstar Firdevs'in son hali...

        6