Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İşte Reynmen'in kazandığı para - Magazin haberleri
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda "Derdim Olsun" adlı şarkısıyla sadece bir hafta içinde 30 milyon görüntülenmeyi geçmişti.

        2

        Youtube'da 233 milyon kez dinlenen 'Derdim Olsun' parçasıyla tüm Türkiye’nin gündemine oturan Reynmen'in yeni şarkısı 'Ela' ise, ilk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte 3 milyon ve 24 saatte ise 15 milyondan fazla 'tık' aldı.

        3

        Şarkı yayınlanmadan önce, "Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım" ifadelerini kullanan Reynmen'in Youtube'dan kazandığı son rakam ise belli oldu.

        4

        Reynmen, 97 milyondan fazla izlenen klibinden 37 bin dolar (yaklaşık 210 bin TL) kazandı.

        Sosyal medyada fenomeni daha önce yaptığı açıklamada, şarkıdan kazandığı parayı üç ayrı vakfa bağışlayacağını söylemişti.

        5

        HADİSE'NİN DANSI OLAY OLMUŞTU

        Reynmen sosyal medya hesabı üzerinden "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" mesajını paylaşmıştı. Reynmen'in çağırısına ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmemişti. Hadise'nin, Instagram hesabı üzerinden 'Ela' şarkısıyla yayınladığı dans videosu adeta sosyal medyayı sallamıştı.

        6

        REYNMEN (YUSUF AKTAŞ) KİMDİR?

        Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

        7

        Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim'de Liseyi tamamlamıştır. Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.

        8

        Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer aldı.

        Daha sonra Youtube için videolar çeken Reynmen ürettiği içeriklerle dikkat çekti.

        9

        2019 yılında ise Yusuf Aktaş; yepyeni çalışması "Derdim Olsun" müzik video klibi ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girdi.