Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İtalyanlar duyurdu! Napoli'den Arda Güler için resmi teklif - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe ve Türk futbolunun yıldız adayı Arda Güler, bu sezon fazla forma şansı bulmasa da Avrupa'da gündemden düşmüyor.

        2

        Dev kulüplerin yakından ilgilendiği 17 yaşındaki futbolcu hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia daha geldi.

        3

        Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, sarı-lacivertli yönetimle ocak ayında resmi temaslara başlayacak.

        4

        İtalyan ekibinin scoutlarının uzun süredir Arda Güler'i takip ettikleri belirtilirken, Giuntoli'nin ise gelen olumlu raporlar üzerine transfere karar verdiği öne sürüldü.

        5

        Napoli ile son dönemde transfer konusunda yakın ilişki kuran Fenerbahçe, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi önemli bonservis bedelleri karşılığında İtalyan ekibine satmıştı.

        6

        Napoli'nin, Fenerbahçe ile kurduğu yakın ilişkiyi Arda Güler transferinde de koz olarak kullanmayı düşündüğü ifade edildi.

        7

        YETKİ BRANCO'DA

        Haberde ayrıca, Napoli ile Fenerbahçe arasındaki transfer görüşmelerinde sarı-lacivertli kulüp adına müzakereleri Fenerbahçe Futbol Operasyonları Direktörü Mario Branco'nun yöneteceği kaydedildi.

        8

        Bu sezon Jorge Jesus tarafından fazla forma şansı verilmeyen Arda Güler, 13 maçta görev yaptı.

        9

        17 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 3 gol atarken, 1 de asist yaptı.