Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İzzet Antebi, sevgilisi Tuvana Türkay'ı ailesiyle tanıştırdı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Tuvana Türkay-İzzet Antebi çifti, dün akşam Tarabya'daydı. Ünlü oyuncu, Antebi'nin annesi ve babasıyla birlikte akşam yemeği yedi.

        2

        Keyifli halleriyle dikkat çeken Tuvana Türkay, saatlerce İzzet Antebi'nin ailesiyle sohbet etti.

        3

        AŞK DOLU BAKIŞ

        Antebi ile Türkay, bir ara romantik anlar yaşadı. Çiftin birbirlerine aşk dolu bakışı objektiflere böyle yansıdı.

        4

        Antebi, daha sonra sevgilisinin gözünün önüne düşen bir parça saçı düzeltti.

        5

        Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Antebi ile Türkay, birlikte kendi otomobilleriyle oradan ayrıldı.

        6

        "BİZ ÜNLÜ DEĞİLİZ Kİ"

        Çiftin ardından mekandan çıkan İzzet Antebi'nin annesi ile babası, görüntülendiklerini fark edince "Biz ünlü değiliz ki" diyerek kahkaha attı.

        7

        "KONUŞMAYACAĞIZ, ÇEKMEYİN!"

        Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, daha önce de Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Basın mensuplarını karşısında gören Türkay, hızlı adımlarla Antebi'nin evine girmeye çalışmıştı.

        Antebi, görüntü alınmaması için adeta sevgilisine siper olmuştu. Çift, "Konuşmayacağız! Çekmeyin, Allah Allah..." diyerek, muhabirlere sitem etmişti.

        8

        Geçtiğimiz ay Çağla Şıkel ile mesajları ifşa olan Antebi, gazetecilerin konuyla alakalı sorularını da yanıtsız bırakmıştı.

        9

        ESKİ EŞİ MESAJLARI İFŞA ETTİ

        Öte yandan oyuncu Tuvana Türkay ile yeni bir aşka yelken açan ve sevgilisiyle Bodrum'da tatil yapan İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'dan şaşırtıcı paylaşımlar gelmişti.

        Sarı, boşanma kararı çıkmadan önce eski eşinin ünlü manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Didem Sarı, Antebi ve Çağla Şıkel'in Instagram üzerinden gerçekleştirdiği konuşmaları ifşa etmişti. 24 Eylül 2021'de boşanan çiftten Didem Sarı'nın yayınladığı konuşmaların, 28 Ekim'de gerçekleştiği dikkatlerden kaçmamıştı.

        10

        "AŞK YOK!"

        Yaşananların ardından Antebi, ilk kez Habertürk'ten Reşit Özet'e konuşmuştu. İş insanı aşk iddialarını yalanlarken, "Çağla Hanım benim dostum, hayatımızda da hiçbir zaman aşk ilişkisi olmadı. Yani bu iki dostun arasındaki konuşmaları yayınlanacak kadar rezalet bir durum. Kafası da yerinde değil ki 28 Ekim'de olan bir şeyi 'Evliyken' falan diye yazıyor yani... 24 Eylül'de boşanmış bir çiftin 28 Ekim'deki bir yazışmayla falan ne ilgisi olacak? Çok rezalet bir durum var ortada. Anladığım kadarıyla maalesef kişi ne yaptığını bilmiyor" demişti.

        11

        "DAVA AÇIYORUZ"

        Olayı yargıya taşıyacağını belirten Antebi, "Ben de dava açıyorum, Çağla Hanım da dava açıyor" şeklinde sözlerini sürdürmüştü.

        "ÇOCUKLARIM BENDE KALIYOR"

        Çocuklarının kendisinde kaldığını da vurgulayan Antebi, "Benim hayatımda her zaman tek önem verdiğim şey çocuklarımdır. Hayatımı çocuklarıma adadım. İlk günden beri de gül gibi bakıyorum onlara" ifadelerini kullanmıştı.

        12

        SALDIRI OLAYI

        İzzet Antebi, 30 Haziran günü İstinye'deki bir mekandan çıktığı sırada Sarı'nın sevgilisi olduğunu iddia ettiği genç bir adamın saldırısına uğradığı gerekçesiyle dava açmıştı.

        Bu konu hakkında da konuşan iş insanı, "Tanımadığım biri arkamdan saldırdı. Sonradan öğrendim Didem'in erkek arkadaşı olduğunu... Sebep de yok bir şey de yok. Ondan da şikayetçiyiz zaten" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ