Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Aniston: Aşı olmayan arkadaşlarımla görüşmüyorum - Magazin haberleri
        1

        Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston (52), dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ve aşı hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

        2

        "UTANÇ VERİCİ"

        InStyle dergisine konuşan Aniston, aşı durumları nedeniyle bazı arkadaşlarıyla irtibatı kesmek zorunda kaldığını anlattı.

        "Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var." diyen Amerikalı oyuncu, "Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici." şeklinde konuştu.

        3

        Jennifer Aniston, "Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim. Talihsizlikti..." ifadelerini kullandı.

        4

        "AŞI OLMAYANLARIN SARILMA ŞANSI YOK"

        Aniston, "Her gün test yaptırmadığımıza göre bilgi vermenin ahlaki ve profesyonel olarak zorunluluk olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Bu bir aldatmaca. Çünkü herkes kendi görüşünü haklı görüyor ama pek çok görüşün korku ve propaganda dışında bir dayanağı yok.

        5

        İKİ EVLİLİK YAPTI

        Öte yandan özel hayatıyla da çok konuşulan Jennifer Aniston, kendisi gibi oyuncu olan Brad Pitt ile 2000'de nikah masasına oturmuştu. Aniston ve Pitt, 5 yıllık evliliklerini 2005 yılında sonlandırmıştı.

        6

        ALDATMA İDDİALARI

        O dönemlerde Pitt ile Aniston'un boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti.

        Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

        7

        Aniston daha sonra da oyuncu Justin Theroux ile 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak ikilinin bu mutluluğu çok uzun sürmemişti. Theroux ve Aniston, 2018'de yollarını ayırmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ