Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus o teklifi reddetti! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de sezon sonuna yaklaşılırken zirvenin en yakın takipçisi Fenerbahçe'de de hareketli günler yaşanıyor.

        2

        Sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli çalıştırı Jorge Jesus'un takımdaki geleceği merak edilirken flaş bir iddia da Portekiz basınından geldi.

        3

        Portekiz basınından "colunadofla"ya göre, Brezilya ekibi Corinthians Jesus'a teklif yaptı. Fakat Fenerbahçe ile şampiyonluğa odaklanan Portekizli çalıştırıcı, bu teklifi geri çevirdi.

        4

        Haberde Jesus'un Fenerbahçe ile bu ayın 31'ine kadar sözleşme süreci olduğu belirtildi.

        5

        Ayrıca Portekizli hocanın, Brezilya milli takımına teknik direktörlük yapmayı hayal ettiği ve Brezilya Milli Takımı'ndan davet beklediği aktarıldı.

        6

        Süper Lig'de lider Galatasaray puan farkı 3'e inen ve Türkiye Kupası'nda yarı finalde olan Jesus, çifte şampiyonluğa inanıyor.

        7

        ''BAŞKAN KALIRSA KALIRIM''

        Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada ise gelecek sezon için başkan Ali Koç'un yönetimde kalması halinde göreve devam edeceğini belirtmişti ve "Her zaman olduğu gibi kararımı son gün veriyorum. Başkanımız kalırsa senaryo farklı olur. Başkanımız olmazsa seneye burada olmam." ifadelerini kullanmıştı.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ