Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Jose Mourinho, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'yi istiyor - Galatasaray transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve yaşanan şampiyonlukta büyük emeği olan Icardi, İtalya ekibi Roma'nın transfer hedefi oldu.

        2

        Tammy Abraham’ın sakatlığıyla sarsılan İtalyan ekibi, Arjantinli golcüyü iki transfer hedefinden biri olarak belirledi.

        3

        Serie A’da sezonu Şampiyonlar Ligi bileti alamadan tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ni finalde Sevilla’ya kaybeden Roma’da Tammy Abraham’ın sakatlığı transfer planlamasını alt üst etti.

        4

        Abraham’ı satarak yeni transferler için bütçe oluşturmayı bekleyen Jose Mourinho’nun takımı, bu gelişmeyle beraber Andrea Belotti’nin yerine 11’de oynayabilecek bir isim aramaya başladı.

        5

        Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Andrea Belotti’nin ligde oynadığı 31 karşılaşmada hiç gol atamaması Mourinho ve ekibini düşündürürken, gol atma alışkanlığı yüksek santrfor takviyesi Roma için öncelik haline geldi.

        6

        Spezia forması giyen ve maliyeti yaklaşık 10 milyon euro olan M’bala Nzola Roma’nın öncelikli transfer hedefi olurken, Sportmediaset’te yer alan habere göre listede Süper Lig’den bir isim de yer aldı.

        7

        Listede Galatasaray'ın gözde ismi Mauro Icardi'de yer alıyor.

        8

        Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğuna unutulmaz bir iz bırakan ve oynadığı 26 maça 23 gol sığdıran Icardi, Türkiye’de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirmişti.

        9

        Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden PSG’ye dönecek olan Icardi’nin Fransız ekibiyle bir yıllık daha kontratı bulunuyor ve bu kontratı çerçevesinde kazanacağı ücret ise 9 milyon euro.