Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın dizisinin oyuncuları kimler?

        Kadın dizisi 34. yeni bölümüyle buakşam FOX TV'deizleyiciyle buluşacak. FOX TV'de yayınlanacak olan Kadın dizisinin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Kadın dizisinin oyuncularıkimler? İşte Kadın dizisi oyuncu kadrosu ve 34. yeni bölümfragmanı...

        KADINOYUNCULARIKİMLER?

        Özge Özpirinçci (Bahar Çeşmeli), Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli), Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı), Seray Kaya (Şirin Sarıkadı), Ece Özdikici (Jale Demir), Devrim Özder Akın (Musa Demir), Feyyaz Duman (Arif), Ayça Erturan (Yeliz Ünsal), Kübra Süzgün (Nisan Çeşmeli), Ali Semi Sefil (Doruk Çeşmeli)

        KADIN34.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        KADIN DİZİSİNİN SON BÖLÜM ÖZETİ

        Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamadı. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapıldı. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşiyor.

        KADIN DİZİSİNİN KONUSU

        Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

        Senaryosunu Hande Altaylı, yönetmenliğini Merve Girgin - Nadim Güç'ün üstlendiği Kadın dizisinin 34. yeni bölümü bu aşkam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ