Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Isparta'da anneanne ve torun sobadan zehirlenerek hayatını kaybetti - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Isparta'nın Davraz Mahallesi 3941 Sokak´ta, bir binanın 3'üncü katında oturan Şerife İlhan (66) ile torunu Ecrin Ünlü'den (11) haber alamayan yakınları, dün gece eve geldi.

        ANNEANNE VE TORUNU HAREKETSİZ BULUNDU

        Haberin fotoğrafları İHA ve DHA'dan alınmıştır.
        Haberin fotoğrafları İHA ve DHA'dan alınmıştır.

        DHA'da yer alan habere göre kapıyı kırarak içeri girenler yakınları, anneanne ve torununu hareketsiz yatarken buldu.

        İKİSİNİN DE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

        İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Şerife İlhan ile Ecrin Ünlü'nün yaşamını yitirdiğini belirledi.

        SOBADAN ZEHİRLENDİKLERİ BELİRLENDİ

        Yapılan ilk incelemede sobadan zehirlendikleri belirlenen Şerife İlhan ile torunun cenazeleri, otopsi için hastane morguna götürüldü.

        SÖMESTR TATİLİ İÇİN ANNEANNESİNE GİTMİŞTİ

        Ailesiyle birlikte Aydın Kuşadası'nda yaşayan Ecrin Ünlü´nün, sömestr tatili dolayısıyla anneannesinin yanına geldiği öğrenildi.

        EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

        Isparta'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Şerife İlhan ve sömestir tatili için yanına gelen torunu Ecrin Ünlü'nün otopsi işlemleri tamamlandı. Yakınları tarafından teslim alınan Şerife İlhan'ın cenazesi olayın meydana geldiği evin önüne helallik için getirildi.

        ANNEANNE ISPARTA'DA, TORUNU KUŞADASI'NDA TOPRAĞA VERİLECEK

        Helallik alınmasına Ecrin Ünlü'nün annesi Yasemin ve babası Ahmet Ünlü de katıldı. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Afşar köyüne gönderildi. Ecrin Ünlü'nün cenazesinin ise yarın sabah toprağa verilmek üzere Aydın'ın Kuşadası ilçesine götürüleceği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ