Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 28. final bölümü fragmanı yayınlandı! Kalp Atışı final yapıyor!

        Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in paylaştığıve Eylül ile Ali Asaf'ın aşk hikayesini konu edinen Kalp Atışı dizisi, 28. bölümüyle Pazar akşamı SHOW TV'de final bölümüyle ekrana gelecek.

        "EYLÜL YOK, EŞYALARINI ALIP GİTMİŞ!"

        Show TV’de ekrana gelen Kalp Atışı’nın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Selim’in Eylül’ün eşyalarını alıp gittiğini söyleyen Ali Asaf’a, “Duygularıyla başa çıkamayınca bir kaybolur ortadan.

        Yaralarını sarar sonra tekrar çıkar ortaya merak etme!” sözleri dikkat çekiyor. Ali Asaf, Sultan üzerindeki şüphelerinden vazgeçmezken Oğuz, Eylül’e mektubu verdiği için İpek’i suçluyor. Her şeyi arkasında bırakan Eylül’ün cevapsız sorularla anneannesinin karşısına çıktığı anlar heyecanı arttırıyor.

        KALP ATIŞI 27. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelen 27. bölümünde;

        Yılbaşı yemeğinde yaşanan olaydan sonra doktorlar kendine gelmeye çalışırken, Ali Asaf’ın şüpheleri Sultan üzerine yoğunlaştı. Sultan ise bu şüpheleri aylardır haber alınamayan Fatih üzerine çektirdi. Ali Asaf, Eylül’ün neden anne olmak istemediğini öğrenmek istese de sorularına yanıt alamadı.

        Yaşananlardan dolayı Eylül’ü yalnız bırakmak istemeyen Ali Asaf ona her koşulda destek oldu. Ali Asaf ve Eylül’ü hastaneden uzaklaştırmak için yönetim kurulunu toplama kararı alan Sinan’ı, Sultan’ın Zeynep’le ilgili sinsi planı durdurdu. Eylül annesinin intiharından önce yazdığı mektubu okuyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

        Sultan’ı Ziyanur’un odasında bulan Sinan, her şeyi onun yaptığını ve Ziyanur’un oğlu olduğunu anladı. Sultan, Sinan’ı köşeye sıkıştırarak tehdit etti. Annesinin mektubuyla dağılan Eylül’ü her yerde arayan Ali Asaf eve geldiğinde, Eylül’ün eşyalarını toplayıp gittiğini anladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ