Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kamala Harris'in üvey kızı Ella Emhoff ilk büyük defilesine çıktı
        1

        ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in 2008 yılında evlendiği avukat Doug Emhoff'un önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı Ella Emhoff, ilk büyük defilesine çıktı.

        2

        Ocak ayında dünyanın en ünlü modellik ajanslarından IMG Models ile anlaşma yaptığı açıklanan Emhoff, New York Moda Haftası'nda yer aldı.

        3

        New York'taki Parsons School of Design'da tasarım okuyan 21 yaşındaki Ella Emhoff, Proenza Schouler'ın ürünlerinin tanıtımında yer aldı.

        4

        Joe Biden'ın yemin töreninde Miu Miu marka ceketiyle dikkatleri üzerine toplayan Emhoff, Parrish Art Museum'daki sosyal mesafeli defile sırasında üç farklı görünümle poz verdi.

        5

        Yaşadığı deneyim hakkında konuşan genç model "Defileden önceki gece kesinlikle biraz uykusuz kaldım. İlk kez podyumda yürüyorum. İlk kez profesyonel bir ortamdayım. Çok destansı bir ilk deneyim oldu" dedi.

        6

        Ella Emhoff geçtiğimiz aylarda, IMG Models ile anlaşma imzalamıştı.

        7

        The New York Times'a konuşan genç model, "IMG ile anlaşmam gerçekleştiğinde oldukça şaşırdım, çünkü ben daha küçükken bunu asla zaman çizelgemin bir parçası olarak görmemiştim" demişti.

        8

        Emhoff'un milyon dolarlık anlaşması ABD medyasında geniş yankı bulmuştu.

        9

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan IMG Models CEO'su Ivan Bart, markaların ve tüketicilerin özgünlüğe artık daha fazla ilgi duymaya başladığını söylemişti.