Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonsporlu futbolcudan teknik direktör Rıza Çalımbay'a mesaj var! - Trabzonspor haberleri - Trabzonspor Haberleri

        Sağ ayaklı olmasına rağmen yeni transfer Novak’ın sakatlanmasıyla F.Bahçe maçında sol bekte oynayan Kamil Ahmet Çörekçi, başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, son Göztepe maçında cezalı Pereira’nın yokluğunda orijinal mevkisi sağ bekte görev yapan 26 yaşındaki oyuncu, futbolu ve profesyonelliğiyle taraftarların gönlünde taht kurmayı başardı. “Benim için forma kutsaldır” diyen Bordo-Mavili oyuncu, “Yeter ki görev verilsin, kalede bile oynarım. Rıza hocaya çok teşekkür ediyorum, bana şans verdi. Ben de bu fırsatı iyi kullandığımı düşünüyorum. Bundan sonra Trabzonspor’un değişmezi olmak için çalışacağım. Görev verildiği sürece terimi son damlasına kadar akıtacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ESTEBAN 2 AY YOK

        Öte yandan Gazete Habertürk'ün haberine göre Burak Yılmaz, Castillo ve Mustafa Akbaş’ın sakatlıklar can sıkarken, kaleci Esteban da bu kervana eklendi.

        Geçtiğimiz günkü idmanda ayak başparmağı kırılan yedek kalecinin çekilen MR’ı sonrası sahalardan 2 ay uzak kalacağı açıklandı. Bu gelişmenin ardından 3. kaleci Uğurcan Çakır kaleci antrenörleri tarafından özel olarak çalıştırılmaya başlandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ