Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Her şeyi sildi! Kanye West sosyal medyasını sıfırladı!
        1

        İki yıllık flörtün ardından 2014 yılında evlenen reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West (44), bu yılın başında boşanacaklarını açıklamıştı. Bu süreçte evlerini ayırdıkları ileri sürülen çiftten West, ayrılığı bir türlü kabullenemedi.

        2

        HER ŞEYİ SİLDİ!

        Ailesini geri kazanma çabalarını sürdüren ünlü rapçiden şaşırtan bir hamle geldi. Instagram'a ilk kez 2016 yılında katılan Kanye West, 9 milyon 500 bin takipçiye sahip olduğu hesabını birkaç gün önce sıfırladı.

        3

        BU İLK DEĞİL!

        Ancak bu Kanye West'in sosyal medyada yaptığı ilk yenilenme değil. Şarkıcı, 2016'dan bu yana çok kez hesabını sildi. West'in gönderilerini kaldırma sebebi bilinmezken, rapçinin bu hamlesinin Kardashian'la yeniden bir araya gelmek istediğini belirten Şükran Günü duası paylaşımından sadece birkaç gün sonra gerçekleşmesi ise kafaları karıştırdı.

        4

        "AİLEMİ NASIL BİR ARAYA GETİRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

        Kanye West, söz konusu videoda, "Her gün bir tek ailemi nasıl yeniden bir araya getireceğimi ve neden olduğum acıyı nasıl iyileştireceğimi düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        AYRILIĞI KABULLENEMEDİ

        Öte yandan Kim Kardashian, boşanma sürecinde eşinin yeni albümünün tanıtımında gelinlikle kamera karşısına geçerken, artık "Ye" olarak anılmak isteyen West ise açıklamalarıyla adından söz ettirmişti.

        Geçtiğimiz hafta katıldığı bir etkinlikte Kim Kardashian ile yeniden bir araya gelmek istediğini dile getiren Kanye West, bu konuda ne kadar inatçı olduğunu gözler önüne seren yeni bir paylaşımda daha bulunmuştu.

        Ünlü rapçi, Instagram hesabından Kardashian ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınlamıştı. West'in bu gönderisi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Kardashian'ın Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığını dile getiren kullanıcılar, Kanye West'e tepki göstermişti.

        6

        "REKLAM" İDDİASI

        West'in inatla Kim Kardashian ile barışmak istemesi ve onun yeni bir ilişkiye başladığını bildiği halde öpüşürken çekilen bir fotoğraf yayınlaması eleştiri toplamıştı.

        Bazı kullanıcılar, ünlü rapçinin bu çıkışlarının "reklam" amaçlı olduğunu savunmuştu. Çiftin bu şekilde reklam yaptığını dile getiren takipçileri, ikilin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceklerini ve çok konuşulan bir düğün törenine imza atacaklarını iddia etmişti.

        7

        "İLAÇLARINI AL!"

        Kanye West'in ruhsal sorunlar yaşadığını ve hatta tedavi olması gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, "Acaba Kim Kardashian, dört tane çocuk yapmadan önce onun ne kadar hasta olduğunu biliyor muydu?" sorusunu birbirlerine yöneltmişti.

        Birçok kişi West'in gerçekten derin ruhsal sorunlar yaşadığını, tedavisini sürdürüp ilaçlarını alması gerektiğini ve büyük olasılıkla Kim Kardashian'ın da onun bu ruhsal iniş-çıkışlarından korktuğu için ayrılmaya karar verdiğini öne sürmüştü.

        8

        "ÜZGÜNÜM, EŞİN HAYATINA DEVAM EDİYOR"

        West'in, "Kim'i geri istiyorum. Tanrı bir gün onu bana geri getirecek." çıkışı ve ardından yaptığı bu sosyal medya paylaşımıyla ilgili görüş bildirenlerden biri de düşüncesini, "Genellikle kadınlar, 'Artık yeter' demeden önce eşlerine birçok kez yeniden başlamak için bir şans verirler. Bence Kim Kardashian da bunu yaptı ama sonra kendinde yeni bir başlangıç yapacak gücü buldu. Üzgünüm Bay West, eşin hayatına devam ediyor." sözleriyle dile getirmişti.

        9

        "NAFAKA ÖDEMEMEK İÇİN BARIŞMAYA ÇALIŞIYOR"

        Ayrıca ayrılığı bir türlü kabullenemeyen Kanye West'in, Kardashian-Jenner ailesinin şöhreti sayesinde kendi kariyerinde de büyük bir ilerleme kaydettiğini ve bunu elden kaçırmaktan korktuğunu ileri sürenler de vardı. Hatta West'in, Kardashian'a nafaka ödememek için onu geri kazanmaya çalıştığı da konuşuluyordu.

        10

        YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        Kanye West'in barışma çabaları sürerken, Kim Kardashian ise oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak, objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmemişti.

        İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ