Karısını işkence edip katletmişti! Canavar tahliye istedi!
Deniz'de geçtiğimiz yıl vahşice katledilen Müge Elbeli cinayetinde karar çıktı. Kan donduran olayda, bağladığı eşini demir çubukla dövüp, bıçaklayarak öldüren Mehmet Ali Elbeli'ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Duruşmada son sözleri sorulan cani ise "Eşime ve çocuklarıma şiddet uygulamadım. Olay günü küfrettiği için darp ettim. Öldürme kastıyla hareket etmedim. Çocuklarımın geleceği için tahliyemi talep ediyorum" dedi
ABONE OLDenizli'nin Tavas ilçesinde, cezaevinden çıktıktan 10 gün sonra 3 çocuk annesi eşi Müge Elbeli'yi (34) el ve ayaklarını iple bağlayarak demir çubukla dövüp bıçaklayarak öldüren Mehmet Ali Elbeli (37), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
DHA'nın haberine göre olay, 31 Temmuz 2024'te Karahisar Mahallesi'nde meydana geldi. 'Uyuşturucu kullanmak' suçundan girdiği cezaevinden olaydan 10 gün önce tahliye olan mobilya ustası Mehmet Ali Elbeli, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, eşi Müge Elbeli'nin hareketsiz yattığını söyleyerek kaçtı.
İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler, kanlar içinde, elleri ve ayakları iple bağlı halde yerde yatan Müge Elbeli'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından 3 çocuk annesi Müge Elbeli'nin cenazesi yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.
Denizli Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İstihbarat Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ve Tavas Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmayla Mehmet Ali Elbeli'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Ekipler, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Mehmet Ali Elbeli'nin, eşini el ve ayaklarını iple bağlayıp, demir çubukla dövdüğü ardından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp kaçtığı belirlendi. Cezaevinden çıktıktan kısa süre sonra yolda yürürken düşüp, sağ kolu kırılan ve alçıya alınan Elbeli'nin cinayeti işlerken yardım aldığı ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, arkadaşları A.K., S.S. ve F.Y.'yi de gözaltına aldı.