Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? - Kasımpaşa Haberleri
        1

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak.

        2

        Trabzonspor'la 29. haftada deplasmanda 0-0 sona eren mücadelenin ardından biri hükmen olmak üzere oynadığı tüm maçları kazanan siyah-beyazlılar, 74 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

        3

        Ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak küme düşme tehlikesini atlatan Kasımpaşa ise 43 puanla 10. basamakta bulunuyor.

        4

        KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Kasımpaşa-Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

        5

        COLLEY CEZALI, ONUR, SAISS VE REDMOND SAKAT

        Siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Omar Colley karşılaşmada görev yapamayacak. Beşiktaşlı futbolcu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü.

        6

        Beşiktaş'ta Onur Bulut'un da Kasımpaşa karşısında görev yapması beklenmiyor. Dizinde yaşadığı sorun nedeniyle antrenmanlara katılmayan siyah-beyazlı oyuncu, Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda son olarak Saiss ve Redmond'un da sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekleri öğrenildi.

        7

        BEŞİKTAŞ'TA 3 OYUNCU SINIRDA

        Beşiktaş'ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri halinde sezonun son maçı olan Arabam.com Konyaspor mücadelesinde görev alamayacak. İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:

        8

        MERT GÜNOK

        9

        ROSIER

        16

        GHEZZAL

        17

        CENK TOSUN

        18

        ABOUBAKAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ