Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Katy Perry doğum kilolarını henüz vermedi - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı şarkıcı Katy Perry ile oyuncu Orlando Bloom, geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove'u kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Avrupa tatiline çıkan ikili, İtalya'da Venedik'i gezdikten sonra soluğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda aldı.

        2

        Hafta sonlarını plajda değerlendiren ikili, bol bol günleşlenip denizin keyfini çıkardı. Son bir yıl içerisinde gittiği tüm tatillerde mor renkli mayosunu giyen Katy Perry, bu kez de tercihini değiştirmedi.

        3

        Ünlü çifte, Bloom'un ilk evliliği model Miranda Kerr'den dünyaya gelen oğlu Flynn Christopher da eşlik etti. Katy Perry ve Orlando Bloom, deniz kenarında çocukları ile birlikte vakit geçirdi.

        Perry'nin, kızı Daisy'yi dünyaya getirmesinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen birçok meslektaşının aksine eski haline dönmekte acele etmediği görüldü.

        4

        "HERKES ÖYLE OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

        Karın bölgesindeki şişlikle dikkat çeken Amerikalı şarkıcı için, "Herkes öyle olmak zorunda değil. Katy bu görüntüsüyle birçok hemcinsine güç verdi" yorumları yapıldı.

        HAMİLE Mİ?

        36 yaşındaki Katy Perry'nin karnının görüntüsü, ayrıca onun yeniden hamile olup olmadığı iddialarını da gündeme getirdi.

        5

        BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI

        Perry, önceki gün iki çocuk babası olan nişanlısı Orlando Bloom'un 'Babalar Günü'nü sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kutlamıştı.

        Paylaşımda, 44 yaşındaki Bloom, kızı Daisy'nin dünyaya gelmesinden hemen önce hastane odasında, üzerinde koruyucu giysilerle rahatlatıcı bir müzik dinlerken görülmüştü. Videonun sonunda ise doğum yapmaya hazırlanan Katy Perry'nin yüzü belirmişti.

        6

        GECELİĞİ 51 BİN TL

        Geçtiğimiz günlerde Venedik'in merkezinde geceliği 5 bin euro (51 bin 900 TL) olan bir otelde konaklayan ünlü çift, tatilden kesitleri de sosyal medya hesabından yayınlamıştı. İkili, yanlarına köpekleri Nugget'ı da almıştı.

        7

        "HER ŞEY 2016 YILINDA BAŞLADI"

        Daha önce nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Orlando Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti.

        8

        İngiliz oyuncu, "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada 'Oo! Sanırım bu Katy Perry!' diye aklımdan geçirdim" demişti.

        Bloom, Perry'nin aktör Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmişti.

        9

        Oyuncu, Washington'ın yanına giderek, "Bir tane alabilir miyim?" diye sorduğunu ve arkadaşının da "Elbette" dediğini söylemişti.

        Bloom, o esnada Perry'e göz kırptığını da itiraf etmişti.

        10

        2013 YILINDA BOŞANMIŞTI

        Öte yandan Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2013'te bitirmişti. İkilinin, Flynn Christopher adında bir çocuğu bulunuyor.

        11

        EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

        Katy Perry ve Orlando Bloom, iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Perry ve Bloom, geçtiğimiz yaz Japonya'da yapacakları düğünü koronavirüs salgını sebebiyle ertelemek zorunda kalmışlardı.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ