Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden olurken, bölgede bazı mahalleler sel suları altında kaldı. Sel nedeniyle ilçede bulunan Kapuzbaşı Şelalesi’ne giden yolun bir kısmı çökerken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısı sonrası Kayseri'nin birçok noktasında sağanak yağış etkili oldu. Yahyalı ilçesinde de yağışların şiddetini arttırmasıyla sel meydana geldi. İlçede bazı mahalleleri sel nedeniyle su bastı. Öte yandan ilçede bulunan Kapuzbaşı Şelalesi’ne giden yolun bir bölümünde de çökme meydana geldi. Çökme anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.