Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi’ni ziyaret etti.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarete AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da katıldı.

        ASKON Şube Başkanı İlker Barlı ve iş insanları ile bir araya gelen heyet, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

        Barlı da ziyaretlerinden dolayı Akar, Büyükkılıç, Böhürler ve Okandan'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler