Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kelly Brook 5. nişanlısı Jeremy Parisi ile evleniyor! - Magazin haberleri
        1

        İngiliz yıldız Kelly Brook, 7 yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi ile önümüzdeki ay dünyaevine gireceği konuşuluyor.

        2

        Temmuz ayında evlenecekleri konuşulan ikilinin, düğün için yer aramaya başladığı ileri sürüldü.

        3

        Kelly Brook ve Jeremy Parisi, henüz resmi olarak bir açıklama yapmasalar da çiftin düğün töreni için İtalya'yı tercih ettiği konuşuluyor.

        4

        "DÜĞÜN MÜTEVAZI OLACAK"

        The Sun'a konuşan bir kaynak, "Bu düğün, Kelly'nin hayatı boyunca hayalini kurduğu bir şeydi, ancak bir süredir gizli tuttuğu nişanı kadar mütevazı olacak." dedi.

        5

        "RUH EŞİM"

        Geçtiğimiz ay İngiliz Mirror gazetesine konuşan Kelly Brook, 7 yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi'nin "ruh eşi" olduğunu ifade etmişti. Ünlü yıldız, nişanlısı için "En iyi arkadaşım ve ruh eşim." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        İLK NİŞANLISI JASON STATHAM

        Öte yandan Brook, kariyerinin ilk dönemlerinde ünlü aktör Jason Statham ile birlikteydi. Kelly Brook, ilk nişanlısı Statham ile 7 yıl birlikte yaşamıştı. Ancak ikili, 2004'te birlikteliklerini sonlandırmıştı. Jason Statham, Brook'tan ayrıldıktan sonra model Rosie Huntington Whiteley ile nişanlanmıştı. Çiftin iki tane çocuğu bulunuyor.

        7

        İKİNCİ NİŞANLISI BILLY ZANE

        Kelly Brook, daha sonra oyuncu Billy Zane ile nişanlanmıştı. İkili, birlikte rol aldıkları 'Survival Island' adlı yapımın setinde tanışmıştı. Birbirlerine aşık olan ikili, 2005 yılında başlayan ilişkisini 2008'de bitirmişti.

        8

        BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

        Brook'un üçüncü kez nişanlandığı kişi ise İskoç rugby oyuncusu Thom Evans oldu. Evans ile 2010 ile 2013 yılları arasında aşk yaşayan İngiliz yıldız, 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmişti.

        9

        11 HAFTADA EVLİLİK TEKLİFİ

        Brook, katıldığı 'Gladiator' adlı yarışma programıyla tanınan David McIntosh ile bir yıldan daha kısa bir süre flört etmişti. Ama ikilinin ilişkileri çok hızlı başlamıştı. 2015 yılında McIntosh, çıkmaya başlamalarından 11 hafta sonra Kelly Brook'a evlenme teklif etmişti. Fakat Brook'un bu ilişkisi de kısa sürmüştü. Brook, daha sonra da şu anda birlikte olduğu Jeremy Parisi ile tanışmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ