Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kelly Brook işe giderken görüntülendi - Magazin haberleri
        1

        41 yaşındaki İngiliz yıldız Kelly Brook, Londra sokaklarında görüntülendi. Her gün sunuculuğunu yaptığı radyo istasyonunun yolunu tutan Brook, havaların ısınmasıyla birlikte görünüşünü de değiştirdi.

        2

        YAZLIK KOMBİN

        İşe giderken yazlık bir kombin oluşturan Kelly Brook, altına kot pantolon üzerine de karın bölgesini açıkta bırakan beyaz bir gömlek tercih etti.

        İngiliz yıldız, ayrıca keyifli halleriyle de dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "FOTOĞRAFLARIMI RÖTUŞLUYORDUM"

        Zaman zaman kilo alıp, vermesiyle bilinen İngiliz manken ve sunucu Kelly Brook, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Brook, bir dönem 44 bedene çıktığını ve o dönemde sosyal medyada fotoğraflarını paylaşırken rötuşlayıp, daha ince bir görünüm ortaya çıkardığını itiraf etmişti.

        4

        "KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ KABUL ETMEYİ ÖĞRENDİM"

        Kelly Brook, Mail Online gazetesine verdiği röportajda kilolarıyla ve fiziksel görüntüsüyle ilgili düşüncelerini anlatmıştı.

        Brook, bir beden zayıfladığını ve kendini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğini de sözlerine eklemişti.

        "Şimdi Instagram sayfamda gördükleriniz benim" diyen model, hala fotoğraflarını bazı filtreler yardımıyla daha iyi gösterdiğini dile getirmişti.

        Brook, konuyla ilgili, "Bu da bir tür kandırmaca" açıklamasını yapmıştı.

        5

        Fransız model Jeremy Parisi ile mutlu bir ilişki sürdüren Brook, kilo verdikten sonra cinsel hayatının daha iyi olduğunu itiraf etmişti. İngiliz yıldız, şunları söylemişti:

        Kilo verdiğinde kesinlikle daha fazla ilişkiye girmek istiyorsun. Bu beden güveniyle ilgili, daha fazla enerjin var, kendini her açıdan çok daha iyi hissediyorsun. Hayatımdaki en sıska zamanlarda sefil günlerim oldu. Önemli olan iyi hissetmek.

        6

        "KENDİMİN EN İYİ VERSİYONU OLMAK İSTİYORUM"

        Kelly Brook, bedenine olan güveninin yaşla birlikte geldiğini söylerken, sağlıklı ve mutlu bir bedene sahip olduğunu ifade etmişti.

        Brook, "Kalçalarımın büyük görünmesi umurunda değil. Kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum, 20 yaşında gibi görünmek istemiyorum, 40 yaşında iyi görünmek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        7

        Kelly Brook ve sevgilisi Jeremy Parisi

        8

        Kelly Brook

        9

        Kelly Brook

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ