Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kelly Brook sevgilisi Jeremy Parisi'ye evlenme teklif etti - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Kelly Brook, sevgilisi Jeremy Parisi'ye evlenme teklif etti ama hiç beklemediği bir yanıt aldı.

        2

        OK! dergisine konuşan Kelly Brook, birlikte çıktıkları Antigua tatilinde Fransız model sevgilisi Parisi'ye "şaka yollu" evlilik teklifinde bulunduğunu itiraf etti. Ancak beklemediği bir karşılık aldığını da sözlerine ekledi.

        3

        38 yaşındaki Brook o anları şöyle anlattı: "Antigua'da tatildeydik. Güneş batıyordu ve Jeremy'ye "Benimle evlenir misin" diye sordum. O ise 'Sessiz ol, etrafta insanlar var" diye yanıt verdi. Ben yine evlenme teklif etmeye çalıştım. Ama Jeremy meşgul olduğunu belirtip bana sessiz olmamı söyledi."

        4

        Bütün bu olup bitenin şaka olduğunu söyleyen Kelly Brook " Teklifim şakaydı. Biz de o anda mutluydum. Ben zaten evliliğin bizim için çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

        5

        Üç yıldır Jeremy Parisi ile birlikte olan Kelly Brook, bir röportajında, hala çocuk sahibi olmadığı için kendini eksik ya da kötü hissetmediğini söylemişti.

        6

        Brook "Bir insanın çocuk sahibi olup olmaması Tanrı'ya kalmış bir şey" diye konuşmuştu.